200 liraya klavye + mouse vs gamepad

Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Sizce ne yapmalıyım? Şu an klavye Mouse'um var ama pil yerindeki kapak yok. O yüzden oyun oynarken 3 4 saniye beklemek zorunda kalıyorum. Ama idare edebilirim yani. Türklerde çözüm bitmez. Onun için kol aldırasım var. 100 liraya Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol şundan iki tane almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1. Rampage almamaya özen gösterin Everest denen markanın bir yan kolu(tamamen kötü diyemem bir ürününü kullanmadım ama kime baksam uzun kullanımda şikayet ediyor) sadece insanlar şekilli diye alıyor
2. gamepad ve klavye çok ayrı şeyler daha önce oynadınız mı gamepad ile? Size öyle rahatlık sağlamayabilir.

Yok oynamadım. Ama rahat alışırım diye düşünüyorum. Xİnput desteği var zaten her oyunda kullanılabiliyor. Direksiyon setim olmadığı için ETS gibi oyunlarda daha iyi keyif alabilirim.

Ürün Snopy'nin. Modeli Rampage ki bir markanın her ürünü kötü değildir.
Hangi oyunları oynamak istiyorsunuz?

Yok oynamadım. Ama rahat alışırım diye düşünüyorum. Xinput desteği var zaten her oyunda kullanılabiliyor. Direksiyon setim olmadığı için ETS gibi oyunlarda daha iyi keyif alabilirim.

Bu arada marka sandığımdan daha kötü ama gamepadlar kolay kolay bozulacak şeyler değil zaten size tavsiyem varsa bir arkadaşınızda ödünç alıp denemeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…