200 Mbps Download İnternet İle Steam'de Ne Kadar Hız İle İndirme Yapılır?

Onu sormuyorum. Mert Kuşkapan diye biri 1 gigabit internet ile indirmeye çalıştığında Steam hız limiti koymuştu. Acaba bana da öyle bir şey yapar mı?
Steam sunucuları korumak için belli bir hız sınırı koyuyor. Tabi çoğu insanın interneti yeterli olmadığı için bu sorunla karşılaşmaz.
Hız sınırı sınırsız olsaydı eğer, sürekli sunuculara saldırı olurdu. Yüksek hızlara ulaşan internet altyapılarına sahip cihazlar sunucuları çökertirdi.

Hocam onu biliyorum. Sadece Steam bana 200 Mbit upload verebilir mi?

Ülkemizde o kadar hızlı internet için altyapı var mı? Hangi ildesiniz acaba?Sakıncası yoksa.

İstanbul'dayım hocam. Bazı evlere 10 Gbps internet bile verilebiliyor.

Verebiliyor da ne oluyor ev kullanıcısına ulaşmıyor ki SOL altyapı mesela 10Gbps verebiliyor ama paketlere baksanız 1Gbps 3 ay 500TL, 9 ay 1000TL. Yine de 200Mbps tarife açması bakımından SOL uğraşıyor, inşallah ileride daha ucuza ya da 300-500Mbps paketleri kampanyaya koyarlar 200 gibi. En çok istediğim de ya şu 1Gbps/10Gbps için tarife veya istediğimizde 1 ay falan uygun fiyata 1Gbps erişebilmek/deneyimlemek.

Bu arada konuyu güncelleştirmeyi unutmuşum. Altyapı Türk Telekom'a ait ve Superonline bu altyapıya hizmet vermiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…