200 Mbps internet Ethernet üzerinden 84 Mbps bağlanıyor

Erkamaksuuu

Femtopat
Daha fazla  
200 Mbps internetim olmasına rağmen PC'de 84 limitli var gibi geçmiyor. Upload 18-19 alabiliyorum. Kabloyu farklı PC'ye taktigimda ise 198 Mbps alabiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

200 Mbps internetim olmasına rağmen PC'de 84 limitli var gibi geçmiyor. Upload 18-19 alabiliyorum. Kabloyu farklı PC'ye taktigimda ise 198 Mbps alabiliyorum. Bunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilgisayarınızın Ethernet Portu 100 Mbps destekli olduğu için o hızı alıyorsunuz. Olay bundan ibaret gibi görünüyor.

Anakartim 1gbps destekliyor bir kaç ay öncesinde 100mbps internet kullanırken aynı kablolar ile 97mbps alıyordum yani anakartim destekliyor problem orada değil
Anakartınızın 1 Gbps desteklediğine emin misiniz?

Sürücünüzü güncelleştirmenizi önerebilirim.

Kablonuzu kontrol edin yine de. Sorun bunda değildir yüksek ihtimalle ama yine de herşeyi bir eleyelim.

Anakartınız 1 Gbps destekliyorsa ve siz de modeminizin 1 Gbps portuna o kabloyu takıyorsanız normal şartlarda o hızı almanız lazım. Ethernet sürücünüzü güncelleyin.

Anakartınızın 1 Gbps desteklediğine emin misiniz?

Sürücünüzü güncelleştirmenizi önerebilirim.

Kablonuzu kontrol edin yine de. Sorun bunda değildir yüksek ihtimalle ama yine de herşeyi bir eleyelim.

Anakartınız 1 Gbps destekliyorsa ve siz de modeminizin 1 Gbps portuna o kabloyu takıyorsanız normal şartlarda o hızı almanız lazım. Ethernet sürücünüzü güncelleyin.
Onuda denedim kablo değiştirdim guncelledim son tahminim zararlı yazılım olması yönünde format atıp tekrar deneyeceğim

Onuda denedim kablo değiştirdim guncelledim son tahminim zararlı yazılım olması yönünde format atıp tekrar deneyeceğim
Aşağıdaki videoyu izleyip uygulayın. Duruma göre geri dönüş yaparsınız. 1 Gbps seçeneğini seçin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı