Sadie Adler Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 167 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #1 Arkadaşlar 200 Mbps fiber paketim var ekteki hızı alıyorum. Ortalama 1-2 dakikadır ve sabit devam ediyor şu an sebebi nedir? Megabit olarak mı hesaplıyor anlamadım. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-06-23 005239.png 7,9 KB · Görüntüleme: 56 Son düzenleyen: Moderatör: 23 Haziran 2023
Arkadaşlar 200 Mbps fiber paketim var ekteki hızı alıyorum. Ortalama 1-2 dakikadır ve sabit devam ediyor şu an sebebi nedir? Megabit olarak mı hesaplıyor anlamadım.
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #2 Sadie Adler dedi: Arkadaşlar 200 Mbps fiber paketim var ekteki hızı alıyorum. Ortalama 1-2 dakikadır ve sabit devam ediyor şu an sebebi nedir? Megabit olarak mı hesaplıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam MB/sn ile Mb/sn farklı şeyler biri Megabyte biri Megabit. Ayarlardan indirmeleri bit cinsinden göster tikini kaldırarak eski grafiğe ulaşabilirsiniz.
Sadie Adler dedi: Arkadaşlar 200 Mbps fiber paketim var ekteki hızı alıyorum. Ortalama 1-2 dakikadır ve sabit devam ediyor şu an sebebi nedir? Megabit olarak mı hesaplıyor anlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam MB/sn ile Mb/sn farklı şeyler biri Megabyte biri Megabit. Ayarlardan indirmeleri bit cinsinden göster tikini kaldırarak eski grafiğe ulaşabilirsiniz.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #3 Şuan saniyede 210 mb indiriyorsun bu da 1680 mbps yapar. Çok yüksek bir değer. Yada buga girdi. Direk hız testi yapsan her şey ortaya çıkar.
Şuan saniyede 210 mb indiriyorsun bu da 1680 mbps yapar. Çok yüksek bir değer. Yada buga girdi. Direk hız testi yapsan her şey ortaya çıkar.
anldrumzz Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 299 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #4 totra_proska dedi: Şu an saniyede 210 MB indiriyorsun bu da 1680 Mbps yapar. Çok yüksek bir değer. Ya da buga girdi. Direk hız testi yapsan her şey ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 26MB/sn civarında indirme yapıyor. Steam megabit cinsinden gösteriyor şu an.
totra_proska dedi: Şu an saniyede 210 MB indiriyorsun bu da 1680 Mbps yapar. Çok yüksek bir değer. Ya da buga girdi. Direk hız testi yapsan her şey ortaya çıkar. Genişletmek için tıkla... Yok hocam 26MB/sn civarında indirme yapıyor. Steam megabit cinsinden gösteriyor şu an.
totra_proska Hectopat Katılım 27 Mart 2023 Mesajlar 6.313 Çözümler 22 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2023 #5 anldrumzz dedi: Yok hocam 26MB/sn civarında indirme yapıyor. Steam megabit cinsinden gösteriyor şu an. Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum
anldrumzz dedi: Yok hocam 26MB/sn civarında indirme yapıyor. Steam megabit cinsinden gösteriyor şu an. Genişletmek için tıkla... Böyle bir seçenek olduğunu bilmiyordum