200₺ Mikrofon Ve Kamera Önerisi

Bu fiyata bu iki ürünü almak biraz zor. Size tavsiyem DroidCam programı ile telefonunuzu webcam ve mikrofon olarak kullanmanızdır. Zaten günümüzde telefonların mikrofonları ve kameraları bu fiyata alacağınız bir webcam'den daha iyidir.

Bu fiyata bu iki ürünü almak biraz zor. Size tavsiyem DroidCam programı ile telefonunuzu webcam ve mikrofon olarak kullanmanızdır. Zaten günümüzde telefonların mikrofonları ve kameraları bu fiyata alacağınız bir webcam'den daha iyidir.
bende alacaktım ama EpocCam kullanıyorum şuan iphone 5S de çok memnunum

Ürünü ben kullanmayacağım. Bu ürünü alıcak kişilerin bilgisayar hakkında çok bilgileri yok. DroidCam gibi vb. uygulamaları kullanamazlar.

Bu webcam ucuz olması açısından fena değil diye duymuştum mikrofonu da var. Günlük kullanımda kullanılır gibi gözüküyor.
Yaşadığımız yerde bu kameradan hiç bir yerde bulunmuyor. Sipariş edilebilecek güvenilir bir yer var mı ?
Bu linkteki kamera nasıl iyi midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı