EBA Canlı Ders için kamera ve mikrofon arıyoruz. İkisi birlikte olan bir üründe olabilir. Bütçe 200₺.
bende alacaktım ama EpocCam kullanıyorum şuan iphone 5S de çok memnunumBu fiyata bu iki ürünü almak biraz zor. Size tavsiyem DroidCam programı ile telefonunuzu webcam ve mikrofon olarak kullanmanızdır. Zaten günümüzde telefonların mikrofonları ve kameraları bu fiyata alacağınız bir webcam'den daha iyidir.
Ürünü ben kullanmayacağım. Bu ürünü alıcak kişilerin bilgisayar hakkında çok bilgileri yok. DroidCam gibi vb. uygulamaları kullanamazlar.Bu fiyata bu iki ürünü almak biraz zor. Size tavsiyem DroidCam programı ile telefonunuzu webcam ve mikrofon olarak kullanmanızdır. Zaten günümüzde telefonların mikrofonları ve kameraları bu fiyata alacağınız bir webcam'den daha iyidir.
Yaşadığımız yerde bu kameradan hiç bir yerde bulunmuyor. Sipariş edilebilecek güvenilir bir yer var mı ?A4 Tech Pk635k Webcam fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
A4 Tech Pk635k Webcam fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu webcam ucuz olması açısından fena değil diye duymuştum mikrofonu da var. Günlük kullanımda kullanılır gibi gözüküyor.
Kablosuzda bile lag yaşamıyorum ben hocam.DroidCam'e telefonu kablolu bağlayın. Lag oluyor ama genel olarak gayet güzel çalışıyor.
Telefondan telefona değişir.Kablosuzda bile lag yaşamıyorum ben hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.