200 ₺ Tıraş makinesi önerisi

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
300 lira bütçen olduğunu varsayıyorum dışına da çıkabilir ama uygun olsun demişsin şunları atayım sana attığında iyidir ama ben Braun öneririm en aşağıdaki linkteki güzel bence

En altakine karar verdim ama nasıl alacağım internetten bakım seti almayı tercih etmiyorum kırık olsa dahi iade almıyorlar. Adıyamanda'da bulunacağını düşünmüyorum.

https://www.hepsiburada.com/braun-m...-7in1-sekillendirici-gillette-pm-HB00000TA5RM

Eğer alacağım derseniz bu sayfadan alın mobilde ilk alışverişinizde 100 lira üstünde 50 lira indirim veriyor yani 230 liraya geliyor bunu da düşünerek isterseniz alın fiyatı daha uyguna geliyor zaten mobilde hepsiburadaya girdiğinizde görürsünüz.Onun dışında iade konusuyla ilgili bir şey diyemeyeceğim hiç başıma gelmedi kusurlu ürün.Tercih yine sizin

Bendede kolay kolay gelmedi ama çok dikkat edilmesi gerekiyor. Artık internet ortamındaki alış verişlere eskisi gibi değil diyebilirim. Kutusu ezik olan ürün bile iade edilmeli.
İndirim uygulandı oturum açtım iptal oldu. Yine'de sipariş verdim. Teşekkür ederim. @TheJovenshire

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…