maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.773 Makaleler 19 Çözümler 28 27 Şubat 2023 #11 396597 dedi: 250 TL'ye orijinal Samsung şarj aleti bulabileceğinizi sanmıyorum. Xiaomi uygun fiyata satıyor oraya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com AdaBagcibasi dedi: Yeşil, şarj ederken hızlı şarj aktif gibi bir şey yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işe demek ki 25w değil 2*w bu bendeki de 20w.
396597 dedi: 250 TL'ye orijinal Samsung şarj aleti bulabileceğinizi sanmıyorum. Xiaomi uygun fiyata satıyor oraya bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com AdaBagcibasi dedi: Yeşil, şarj ederken hızlı şarj aktif gibi bir şey yazıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işe demek ki 25w değil 2*w bu bendeki de 20w.
AdaBagcibasi Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Dikkatin Takdire Şayan! Satranç Şampiyonu Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 5.353 Makaleler 13 Çözümler 93 Yer Edirne Daha fazla Sistem Özellikleri -Anakart- ASUS Prime B650M-R -CPU- AMD Ryzen 5 7500F -Soğutma- Thermalright Phantom Spirit 120 SE -GPU- Zotac RTX 4070 Super -RAM- Patriot Viper Venom DDR5 6000 Mhz CL30 -SSD- Samsung 970 EVO Plus 1 TB M.2 SSD Kioxia Exceria Plus 500 GB M.2 SSD -Kasa- Corsair 3000D 650W -Monitör- Lenovo Legion Y27-30 Viewsonic VX2780J-2K 27” Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 27 Şubat 2023 #12 maraushi dedi: Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Tamam işe demek ki 25w değil 2*w bu bendeki de 20w. Genişletmek için tıkla... Evet zaten ürün 20w 25w bir önerim olmadığı için başta bir şey önermedim siz sorunca kullandığımı söyledim. Umarım bulursunuz istediğiniz gibi.
maraushi dedi: Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Tamam işe demek ki 25w değil 2*w bu bendeki de 20w. Genişletmek için tıkla... Evet zaten ürün 20w 25w bir önerim olmadığı için başta bir şey önermedim siz sorunca kullandığımı söyledim. Umarım bulursunuz istediğiniz gibi.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 27 Şubat 2023 #13 https://www.amazon.com.tr/dp/B0B15BVD1C?ref_=cm_sw_r_ud_dp_X0FW0N6BP1GDG5EQZT1C https://www.amazon.com.tr/dp/B0B15CRN9T?ref_=cm_sw_r_ud_dp_H4BAN3YQ529PP2WKNVZG
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B15BVD1C?ref_=cm_sw_r_ud_dp_X0FW0N6BP1GDG5EQZT1C https://www.amazon.com.tr/dp/B0B15CRN9T?ref_=cm_sw_r_ud_dp_H4BAN3YQ529PP2WKNVZG
3 396597 Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 3.299 Makaleler 1 Çözümler 38 27 Şubat 2023 #14 maraushi dedi: Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Tamam işe demek ki 25W değil 2*w bu bendeki de 20W. Genişletmek için tıkla... Orijinalini 250 TL'ye fiziksel mağazalarda ve Xiaomi'nin kendi sitesinde satıyorlar. Ek olarak şunu da ekleyeyim az önce A33 telefonumu Xiaomi şarj aletine taktım, normal şarj aleti gibi algıladı. Şarj simgesi mavi olup, süper hızlı şarj demedi.
maraushi dedi: Onunkine de hep çakma diyorlar ya. Ondan da bulamadım bir türlü Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi - Fiyatı, Yorumları Tycap . 33w Süper Hızlı Turbo Orjinal Şarj Aleti Cihazi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Tamam işe demek ki 25W değil 2*w bu bendeki de 20W. Genişletmek için tıkla... Orijinalini 250 TL'ye fiziksel mağazalarda ve Xiaomi'nin kendi sitesinde satıyorlar. Ek olarak şunu da ekleyeyim az önce A33 telefonumu Xiaomi şarj aletine taktım, normal şarj aleti gibi algıladı. Şarj simgesi mavi olup, süper hızlı şarj demedi.