P peaXe3555 Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 73 10 Haziran 2023 #1 Herkese selam arkadaşlar. Mouse pad arıyorum. 90x40 ve üstü olur. FPS oyunları oynuyorum. Güzel bir mouse pad olursa sevinirim. Gecen sene aldıgım 40TL'lik 80x40 Razer mouse pad var bayağı kabartı kotü oldu. Bu model iş yapar mı? Logitech Tkz Series 40 x 90 CM 2 MM Gaming Oyuncu Siyah Mouse Pad Fiyatı ve Özellikleri Bir de bu Xrades Siyah 120x60 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu da var: Pusat Gaming Mousepad (X Large) | Monster Notebook Bu da varmış: Kl-asse Markt Klasse Siyah 90x40 Cm Speed Gamer Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 4'lü arasından alınabilecek var mı? Onerdiğiniz ne kadar büyük olursa o kadar iyi benim icin. Fiyat Max 250TL. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Haziran 2023
Herkese selam arkadaşlar. Mouse pad arıyorum. 90x40 ve üstü olur. FPS oyunları oynuyorum. Güzel bir mouse pad olursa sevinirim. Gecen sene aldıgım 40TL'lik 80x40 Razer mouse pad var bayağı kabartı kotü oldu. Bu model iş yapar mı? Logitech Tkz Series 40 x 90 CM 2 MM Gaming Oyuncu Siyah Mouse Pad Fiyatı ve Özellikleri Bir de bu Xrades Siyah 120x60 Cm Xxl Gamings Oyuncu Mousepad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu da var: Pusat Gaming Mousepad (X Large) | Monster Notebook Bu da varmış: Kl-asse Markt Klasse Siyah 90x40 Cm Speed Gamer Oyuncu Mousepad Mouse Pad Fiyatı, Yorumları - Trendyol Bu 4'lü arasından alınabilecek var mı? Onerdiğiniz ne kadar büyük olursa o kadar iyi benim icin. Fiyat Max 250TL.
Soraka Kajmer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 4.035 Makaleler 10 Çözümler 26 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2023 #2 Bildiğim kadarıyla XRADES kaliteli önerilen bir marka.