2.el arıyor ama sanırım.Bu bütçede düzgün akıllı bileklik bile yok. Saat hiç yok maalesef.
Tahmin ediyorum o sebeple 2. el yazmıştım aslında, sıfırı 400-450 tl falan olsa 2. eli 200-300 civarına gelir diye tahmin ediyorum.Bu bütçede düzgün akıllı bileklik bile yok. Saat hiç yok maalesef.
2.el arıyor ama sanırım.
Şaka mı yapıyorsunuz? Saati göstermek yapabildiklerinin sadece %0.01'i.Açıkçası ben Apple Watch kullanıyordum da sattım yani saati göstermekten başka bir işe yaramıyor binlerce TL olsa da.
-Pardon okuduğunu anlamak için bol bol kitap okumak lazım işte yanlış okudum- Alarm için saat bakmak çok saçma olsa gerek ama.Tahmin ediyorum o sebeple 2. el yazmıştım aslında, sıfırı 400-450 tl falan olsa 2. eli 200-300 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Açıkcası ben apple watch kullanıyordum da sattım yani saati göstermekten başka bir işe yaramıyor binlerce tl olsa da.
O sebeple şimdi sadece alarm için saat bakıyorum alarma çok alıştım, telefondan daha iyi uyandırıyor, şöyle bi alarmı olsa yeter bana açıkcası.
Yani açıkcası ben saadece saat birde spotify'da müzik değiştirmek için kullanıyorum öyle çok fantastik bir olay bulamadım, hatta internette arattım ne yapılır diye internette de çok bir şey çıkmıyor adım sayar, birkaç tane döviz uygulaması vs varŞaka mı yapıyorsunuz? Saati göstermek yapabildiklerinin sadece %0.01'i.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.