200 TL akıllı saat önerisi

242247

Hectopat
Merhaba, 2. eli 200₺ civarında akıllı saat arıyorum, çok da akıllı olmasına gerek yok aradığım 2 şey var 1. şarj, 2. alarm, alarmı kuvvetli bir şey arıyorum.
Teşekkürler.

Bu bütçede düzgün akıllı bileklik bile yok. Saat hiç yok maalesef.
Tahmin ediyorum o sebeple 2. el yazmıştım aslında, sıfırı 400-450 tl falan olsa 2. eli 200-300 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Açıkcası ben apple watch kullanıyordum da sattım yani saati göstermekten başka bir işe yaramıyor binlerce tl olsa da.
O sebeple şimdi sadece alarm için saat bakıyorum alarma çok alıştım, telefondan daha iyi uyandırıyor, şöyle bi alarmı olsa yeter bana açıkcası.

Tahmin ediyorum o sebeple 2. el yazmıştım aslında, sıfırı 400-450 tl falan olsa 2. eli 200-300 civarına gelir diye tahmin ediyorum.
Açıkcası ben apple watch kullanıyordum da sattım yani saati göstermekten başka bir işe yaramıyor binlerce tl olsa da.
O sebeple şimdi sadece alarm için saat bakıyorum alarma çok alıştım, telefondan daha iyi uyandırıyor, şöyle bi alarmı olsa yeter bana açıkcası.
-Pardon okuduğunu anlamak için bol bol kitap okumak lazım işte yanlış okudum- Alarm için saat bakmak çok saçma olsa gerek ama.

Şaka mı yapıyorsunuz? Saati göstermek yapabildiklerinin sadece %0.01'i.
Yani açıkcası ben saadece saat birde spotify'da müzik değiştirmek için kullanıyorum öyle çok fantastik bir olay bulamadım, hatta internette arattım ne yapılır diye internette de çok bir şey çıkmıyor adım sayar, birkaç tane döviz uygulaması vs var :) Gerisi birbirinin aynısı onlarca spor uygulaması, farklı farklı sağlık uygulamaları ama hepsi stok uygulamaların çakması gibi.

İlla bu fiyata alıcam diyorsan bu var. Daha ucuza bile bulursun belki.Sadece alarm ve pilse beklentin tatmin eder.

400-450 TL ya çıkarsan bu daha iyi duruyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı