Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 20 Kasım 2021 #11 MediaMarkt fiziki mağazalarda sık sık G203 için 180 TL fiyat çekiyor. 14 Temmuz tarihinden beri kullanıyorum, cidden çok iyi mouse. Hafif, ergonomik, performansı iyi.
MediaMarkt fiziki mağazalarda sık sık G203 için 180 TL fiyat çekiyor. 14 Temmuz tarihinden beri kullanıyorum, cidden çok iyi mouse. Hafif, ergonomik, performansı iyi.
yucewalden Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 2.134 Makaleler 1 Çözümler 3 23 Kasım 2021 #12 shad0ww dedi: Merhaba mouse alacağım ve 200 TL altını olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Not: Elim orta boyda maksimum 260 TL olur sensöründe bir problem olmasın (bazılarında oluyor ondan) Genişletmek için tıkla... Elinin uzunluğu ve genişliği kaç cm bunları söylersen en uygununu bulmaya çalışırım.
shad0ww dedi: Merhaba mouse alacağım ve 200 TL altını olmasını istiyorum önerilerinizi bekliyorum. Not: Elim orta boyda maksimum 260 TL olur sensöründe bir problem olmasın (bazılarında oluyor ondan) Genişletmek için tıkla... Elinin uzunluğu ve genişliği kaç cm bunları söylersen en uygununu bulmaya çalışırım.