Muammer Bey Hectopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 278 30 Nisan 2020 #11 neysesakinim dedi: Bilmediğimden soruyorum. O çekirdek muhabbetini kullanmasak bile ban yeme ihtimalimiz var mı? CS oynayacağım ara sıra. Genişletmek için tıkla... Ban yemezsin fakat servere gidemezsin bu arada bende ya MSI'ya Logitech almayı düşünüyorum.
neysesakinim dedi: Bilmediğimden soruyorum. O çekirdek muhabbetini kullanmasak bile ban yeme ihtimalimiz var mı? CS oynayacağım ara sıra. Genişletmek için tıkla... Ban yemezsin fakat servere gidemezsin bu arada bende ya MSI'ya Logitech almayı düşünüyorum.
AirJET Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.343 Çözümler 7 30 Nisan 2020 #12 Muammer Bey dedi: Ban yemezsin fakat servere gidemezsin bu arada bende ya MSI'ya Logitech almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana göre güncel ve adam akıllı bir fare almak istiyorsan attığım fareyi almalısın bende alıcam elime para geçer geçmez. STEELSERIES SSM62513 Rival 3 RGB Gaming Mouse Siyah Makro tuÅlarla desteklenen foknksiyonel tuÅları arkadan aydınlatma formu ile karanlık ortamda bile görünür. SaÄ el mause formu ile tasarlanan mause 5 CPI' dahili bellek kapasitesi ile okuma yapar ve kaydeder. STEELSERIES Gamig Mouse MediaMarkt't www.mediamarkt.com.tr
Muammer Bey dedi: Ban yemezsin fakat servere gidemezsin bu arada bende ya MSI'ya Logitech almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bana göre güncel ve adam akıllı bir fare almak istiyorsan attığım fareyi almalısın bende alıcam elime para geçer geçmez. STEELSERIES SSM62513 Rival 3 RGB Gaming Mouse Siyah Makro tuÅlarla desteklenen foknksiyonel tuÅları arkadan aydınlatma formu ile karanlık ortamda bile görünür. SaÄ el mause formu ile tasarlanan mause 5 CPI' dahili bellek kapasitesi ile okuma yapar ve kaydeder. STEELSERIES Gamig Mouse MediaMarkt't www.mediamarkt.com.tr