E Eden Dust Ziyaretçi 20 Eylül 2016 #11 Kutudan yeni arka braket geliyor merak etme hocam. Yalnız takarken elinizi kesmeyin buda bir ihtimal.
Kutudan yeni arka braket geliyor merak etme hocam. Yalnız takarken elinizi kesmeyin buda bir ihtimal.
M Mr.Peynir Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 190 20 Eylül 2016 #12 Hocalarım kusura bakmayın pc le aram fazla değil herkesten özür dilerim... yeni başlıyorum
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 20 Eylül 2016 #13 Silinen üye dedi: Hocalarım kusura bakmayın pc le aram fazla değil herkesten özür dilerim... yeni başlıyorum Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı değil, bilgilendireyim dedim. Technopat' ın sistem toplama videolarını izleyin.
Silinen üye dedi: Hocalarım kusura bakmayın pc le aram fazla değil herkesten özür dilerim... yeni başlıyorum Genişletmek için tıkla... Yok sıkıntı değil, bilgilendireyim dedim. Technopat' ın sistem toplama videolarını izleyin.
M Mr.Peynir Hectopat Katılım 6 Mart 2016 Mesajlar 190 20 Eylül 2016 #14 Tamam hocam tavsiyeleriniz için tekrardan çaylaklığım için kusura bakmayın komik olmuş
E Eden Dust Ziyaretçi 20 Eylül 2016 #15 SideWinder dedi: Yok sıkıntı değil, bilgilendireyim dedim. Technopat' ın sistem toplama videolarını izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bilgisayarın kalktı mı?
SideWinder dedi: Yok sıkıntı değil, bilgilendireyim dedim. Technopat' ın sistem toplama videolarını izleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada bilgisayarın kalktı mı?
SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.293 Makaleler 110 Çözümler 121 20 Eylül 2016 #16 Silinen üye dedi: Hocam bu arada bilgisayarın kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef. Şu an bir Casper laptop ile geçinmeye çalışıyorum. Gtx 970 kendini çok özletiyor... AMD sistem de yakındır....
Silinen üye dedi: Hocam bu arada bilgisayarın kalktı mı? Genişletmek için tıkla... Evet, maalesef. Şu an bir Casper laptop ile geçinmeye çalışıyorum. Gtx 970 kendini çok özletiyor... AMD sistem de yakındır....