Çok güzel cevap vermişsiniz. Teşekkürler.Fazla para harcamak istemiyorsan ve mekanik olsun gibi bir isteğin yoksa şunları önerebilirim:
Inca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming Fiyatı
Inca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Rush RK701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi Fiyatı
Rush RK701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik istiyorsanız:
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Inca Phaldor IKG-445 RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Inca Phaldor IKG-445 RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fiyatı artmış ama ben çok memnun kaldığım için kullandığım klavyeyi de önermek istedim:
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu arada mekanik almak isterseniz mavi ve kırmızı switch olayına dikkat edin: Mavi click sesi çıkarıyor, kırmızı ses çıkarmıyor, tercih meselesi.
Rampage ve Gamepower önermekFazla para harcamak istemiyorsan ve mekanik olsun gibi bir isteğin yoksa şunları önerebilirim:
Inca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming Fiyatı
Inca Emidio IKG-400 Orange Backlight Mekanik Hisli Gaming en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Rush RK701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi Fiyatı
Rush RK701 Metal Mekanik Hisli Işıklı Oyun Oyuncu Klavyesi en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Mekanik istiyorsanız:
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye Fiyatı
Gamepower Warlock Kırmızı Switch Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Inca Phaldor IKG-445 RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Inca Phaldor IKG-445 RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye Fiyatı
Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Fiyatı artmış ama ben çok memnun kaldığım için kullandığım klavyeyi de önermek istedim:
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye Fiyatı
Trust 22983 GXT890 Cada Türkçe Q RGB Oyuncu Mekanik Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bu arada mekanik almak isterseniz mavi ve kırmızı switch olayına dikkat edin: Mavi click sesi çıkarıyor, kırmızı ses çıkarmıyor, tercih meselesi.
Bu fiyatlarda sen söyle daha iyisini. Malum bütçe kısıtlı, kalite paraya bakıyor.Rampage ve Gamepower önermekUmarım dandik olduklarını biliyorsundur.
Hocam öneri yapmayacağım ama Gamepower ve Rampage kötü olmasından bırak sağlığa zarardır karar seninN
Bu fiyatlarda sen söyle daha iyisini. Malum bütçe kısıtlı, kalite paraya bakıyor.
Markaları savunduğum yok ama arada güzel ürünleri oluyor. Rampage, Gamepower... kalitesiz yargısından hoşlanmıyorum.Hocam öneri yapmayacağım ama Gamepower ve Rampage kötü olmasından bırak sağlığa zarardır karar senin
Ürünleri ışıklı mışıklı olduğundan güzel hocamMarkaları savunduğum yok ama arada güzel ürünleri oluyor. Rampage, Gamepower... kalitesiz yargısından hoşlanmıyorum.
2 yıl rampage ürünler kullandım bir sıkıntım olmadı. Örnek olarak Centaur model faresi bence 100 TL bandında en iyisi nadir de olsa iyi ekipmanlar çıkarabiliyor.Ürünleri ışıklı mışıklı olduğundan güzel hocamIşıklı mışıklı olmasa kimse almaz zaten bu markaların tuzağı budur.