200 TL AOC 19.5" E2070Swn alınır mı?

Yer
Eskişehir Odunpazarı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vatan'da bu monitör indirimde AOC 19.5" E2070Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 33. yıla özelmiş. Şu an sabah stokda var gözüküyordu ama baktım bizim burdaki mağazada var gözüküyor. Şu an laptop kullanıyorum iyi kötü bir ekran almayı düşünüyordum. Ekran boyu fena değil. Diğerleri 1 inch daha küçük. Çözünürlük 1366x768 diye beklemiştim 1600x900'müş. Başka yerlerde 300TL civarı. Sizce alayım mı? Kısmetimde yok ise zaten alamam da. Yarın son gün malesef.
14 Mart 16:00'a kadar cevaplarsınız sevinirim. O zaman gitme şansım olur ondan sonra gidemem.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel monitöre benziyor ama bence 21.5 '' yani 1080p ve HDMI girişli bir monitör almanı öneririm. Eğer acelen var ise bu monitörü de alabilirsin bro.

Laptopum da zaten HDMİ çıkışı yok. İşimi görsün yeter. Oyun amacım yok. Oynarsamda 2-3 oyun indiririm.
Ekstra olarak şuan en güncel port Display portu. HDMİ de biraz eski sayılır artık. Benim için görüntüyü aktarsın yeter.

Monitörü aldım. Kurulumunu yaptım. Sorunsuz çalışıyor. Konu kitlenebilir.

Monitörü beğendiniz mi ben de şuan 18.5" monitör var ama ekran titremesi yapıyor. Bende alabilirim acaba görüşlerinizi yazabilir misiniz?

Bugün vatan'da sondu. Geç yazdığım için özür dilerim. Ama gene almak ister iseniz. Çift ekran olayı hoşuma gitti. Laptop ekranında youtube oynuyor mesela ben burda yazı yazıyorum felan. Ekran hakında konuşmak gerekir ise şuan 300TL civarı olur ise gene alınır. Tek VGA girişi var o biraz eksi. Ama benim için çok sorun değil. Alçaltıp kaldırma yok sabit. Zaten o biraz daha pahalı modellerde var. Üzerinde ayar tuşu yok tek açma-kapama var. CD veriyorlar ordan kurup sanal olarak ayarlamak gerek. Şuan mesela çok parlak. CD okumadı CD okuyucu mu ne ise bozuk galiba. Ama fiyatına göre alınır. Ama FULL HD değil.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı