Joey BadaSSs Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 411 Çözümler 1 Yer Brooklyn New York 20 Aralık 2021 #1 Bütçem 200TL. Sokakta oynuyorum. Dayanıklı olursa iyi olur. Ben şunu dusunuyorum ama sizin tavsiyelerinizde değerlidir. Tarmak R500 Basketbol Topu Kaymaz Kauçuk Patlamaz 7 Numara Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Tarmak R500 Basketbol Topu Kaymaz Kauçuk Patlamaz 7 Numara yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
Bütçem 200TL. Sokakta oynuyorum. Dayanıklı olursa iyi olur. Ben şunu dusunuyorum ama sizin tavsiyelerinizde değerlidir. Tarmak R500 Basketbol Topu Kaymaz Kauçuk Patlamaz 7 Numara Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Tarmak R500 Basketbol Topu Kaymaz Kauçuk Patlamaz 7 Numara yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. m.trendyol.com
EizenBS Kilopat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 185 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #2 Bu top gayet güzel ve dayanıklı fakat aşırı ağır top ve çok keyif vermiyor oynarken ama bu attığım modelin kahverengisi hem dışarıda hem içeride oynamak için ideal fakat biraz daha eklemen gerek. Ama pişman olmayacağına eminim. Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın. www.decathlon.com.tr
Bu top gayet güzel ve dayanıklı fakat aşırı ağır top ve çok keyif vermiyor oynarken ama bu attığım modelin kahverengisi hem dışarıda hem içeride oynamak için ideal fakat biraz daha eklemen gerek. Ama pişman olmayacağına eminim. Basketbol Topu Fiyatları ve Çeşitleri 🏀 | Decathlon Basketbol tutkunlarına özel olarak üretilen en dayanıklı basketbol topları Decathlon'da! Hemen tıklayın ve dilediğiniz basket topunu satın alın. www.decathlon.com.tr