200 TL Bilgisayar için Gamepad Önerisi

FIFA, PES gibi oyunlar için beni en azından 1-2 yıl götürecek en fazla 200 TL'ye gamepad arıyorum. Ayrıca Xbox tarzı kol istemiyorum.

Şunu buldum fakat Sosyal'de pek iyi bahsedilmemiş kendisinden.

Son düzenleyen: Moderatör:
FIFA, PES gibi oyunlar için beni en azından 1-2 yıl götürecek en fazla 200 TL'ye gamepad arıyorum. Ayrıca Xbox tarzı kol istemiyorum.

Bende onun kablosuz kuzeni olan F710 var. 2 yıldır kullanıyorum. Çok kibar olduğum da söylenemez, üstüne gazoz bile döküldü. Ama ilk günkü gibi çalışıyor. Hem malzeme kalitesi hem de çalışma performansı olarak tavsiye ederim. Bir çok müşterim de kullanıyor, onlar da memnun.

Yanına da 2 tane şarj edilebilen pil alıp, keyfinize bakabilirsiniz.

Fikriniz değişir ve Xbox tipi düşünürseniz de Monster'ın oyun kollarını öneririm. Fiyatına göre hem çok kaliteli hem de sorunsuz ürünler.

Logitech'in bu ürünleri artık çağ dışı kaldı. Uzuuun seneler ben de bu ürünü kullandım ancak XBox'a geçince dünya varmış dedim. Siz Xbox istemediğiniz için teklif dahi etmiyorum ancak Logitech'in bu ürününden XBox'a geçince ne hissettiğimi anlatmak istedim.

Açıkçası bütçe biraz daha artabilirse ben size PS Dual Shock 4 bile önerebilirim. PC ile uyumlu hale getirmek çok basit ve tüm fonksiyonlarıyla çalışıyor. PC'de bluetooth varsa kablosuz da kullanabiliyorsunuz.

Logitech'in bu ürünleri artık çağ dışı kaldı. Uzuuun seneler ben de bu ürünü kullandım ancak XBox'a geçince dünya varmış dedim. Siz Xbox istemediğiniz için teklif dahi etmiyorum ancak Logitech'in bu ürününden XBox'a geçince ne hissettiğimi anlatmak istedim.

Açıkçası bütçe biraz daha artabilirse ben size PS Dual Shock 4 bile önerebilirim. PC ile uyumlu hale getirmek çok basit ve tüm fonksiyonlarıyla çalışıyor. PC'de bluetooth varsa kablosuz da kullanabiliyorsunuz.
Sizin bu yazınızdan, konunun teknik boyutu kadar keyifsel bir boyutu olduğunu da fark ettim. Zira PS Dual Shock da bana çok garip geliyor. Daha düz çizgilere sahip ve narin yapısından mıdır nedir bilemem, sıksam kırılacak gibi geliyor. Estetik olarak da hiç bana hitap etmiyor. Xbox kolları, Monster'ın oyun kolu ve Logitech F710 daha tombul hatları ve kenarlarındaki ter tutan malzemeleri ile bana daha kullanışlı "hissettiriyorlar" (tamamen subjektif bakış açımla, zira zevkler tartışılmaz).

Sizin bu yazınızdan, konunun teknik boyutu kadar keyifsel bir boyutu olduğunu da fark ettim. Zira PS Dual Shock da bana çok garip geliyor. Daha düz çizgilere sahip ve narin yapısından mıdır nedir bilemem, sıksam kırılacak gibi geliyor. Estetik olarak da hiç bana hitap etmiyor. Xbox kolları, Monster'ın oyun kolu ve Logitech F710 daha tombul hatları ve kenarlarındaki ter tutan malzemeleri ile bana daha kullanışlı "hissettiriyorlar" (tamamen subjektif bakış açımla, zira zevkler tartışılmaz).
Kesinlikle katılıyorum. Bir mouse almaktan hiç farkı yok bence. Hem görsel, hem de ergonomik açıdan herkes kendine tam uyan ürünü almalı.
Ancak tabi gamepad yelpazesi mouse kadar geniş olmadığından biraz zorlanmak muhtemel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı