200 TL Bluetooth adaptör önerisi

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
100-200TL bir bütçem var. Bilgisayar üzerinde herhangi bir Bluetooth yok, bundan dolayı adaptör alıyorum. Şimdi amazon üzerinden bir tane UGreen Bluetooth 5.0 var fakat, Amazon 165TL göstermesine rağmen sepette vergiler dahil 300TL'ye çıkıyor. TP-Link UB500 kopma gibi sorun var diyorlar. Ben anlamadım, her yerden bir ses çıkıyor. Yardımcı olur musunuz?

Yolladığınız iki ürün de Wi-Fi Adaptör.

Masaüstü bilgisayarımda bahsettiğinizin eski modeli olan UB400 BT 4.0 kullanıyorum yıllardır hiç kopma sorunu yaşamadım. Bu tür sorunlara yol açabilecek çok değişken var. 2.4Ghz sinyaller çakışabilir, Kasanın ön usb portuna takarsın düşük bandwith değerine sahiptir zorlanır, Kullanılan cihaz farklı sorunlar yaşanabilir, sürücüyle alakalı bir problem olabilir, windowsla alakalı bir problem olabilir vesayre vesayre uzar gider. Sebeplerine ayrıntılı bakmak lazım. Bluetooth sizin için gerçekten önem arz ediyorsa PCI-EX slotlu intel ax chipsetli bir şeye bütçenizi yükseltmenizi öneririm.

Evet Wifi olarak okumuşum kusura bakmayın arkadaş haklı. Her 2 markada kalitelidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…