200 TL Bluetooth kulaklık önerisi

SAGKOLIK

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi 200 TL'ye bir Bluetooth kulaklık arıyorum.
Telefonum GM5 Plus yaani Bluetooth 4.1'de sıkıntı çıkarmamalı bütçe 100 TL'ye kadar esnetilebilir.
Şimdiden sağ olun.

Haylou GT1 Pro, Haylou GT1 XR.

Xiaomi Mi TW 2 Basic
Ben yaklaşık 5-6 ay kullandım. Gayet güzel bir kulaklık, ses kalitesi iyi.
Daha sonra OPPO Enco Buds'a geçtim. Onu da öneririm. Gürültü engellemesi iyi bir cihaz.

Ankara civarında 2. el bulamadım. @SAGKOLIK

Haylou'da Bluetooth 4.1'de sıkıntı çıkardığını duydum doğru mudur?

Hayır, sıkıntı çıkardığını kim söyledi?

Xiaomi Mi TW 2 Basic modelinin çift mikrofona sahip olmasından dolayı telefon görüşmelerinde karşıya sanki HD ses kalitesinde ses gidiyor gibi. Müzik için ise ses şiddeti ve kalitesi gayet net. Fakat müziklerde aman aman bass yok. Silikonsuz tasarıma sahip olduğundan dolayı düşünüyorum. Ayrıca telefonunuzda AAC özelliğini açarsanız ses kalitesi daha iyi olacaktır. Bu kulaklığı genel olarak bende tavsiye ediyorum. iPhone 6 ve Samsung S7 Edge telefonlarda hiçbir sorun yaşamadım.

Ankara civarında 2. el bulamadım. @SAGKOLIK

Tamamdır. Herkese aşırı teşekkürler çok güzel geri dönüşler aldım bu gönderide de.
Peki Xiaomi Mi true mu? Yoksa GT1 Pro mu? Neden GT 1 Plus değil derseniz avansas da ilk siparişe kağıt veriyorlar ee o da bana lazım oluyor ondan aralarında GT1 Pro daha mantıklı geldi.
Yeniden yardım edenlere teşekkürler.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı