200 TL Bozulmayacak Fare Önerisi

Daha fazla  
Çok fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim. Şu kadar DPI olsun, ışıklı olsun gibi özellikler istemiyorum. Sadece beni uzun süre götürebilecek bir fare arıyorum. Daha önceden Logitech G102 ve G300 kullandım. İkisi de çok çabuk bir sürede bozuldu. Onları önermezseniz sevinirim.

Çok fazla rekabetçi oyun oynayan biri değilim. Şu kadar DPI olsun, ışıklı olsun gibi özellikler istemiyorum. Sadece beni uzun süre götürebilecek bir fare arıyorum. Daha önceden Logitech G102 ve G300 kullandım. İkisi de çok çabuk bir sürede bozuldu. Onları önermezseniz sevinirim.

Logitech G300S var sorunsuz 5 yıldır kullanıyorum hala hayatta. Oynadigim oyunlar zaten fazla tıklamalı LoL CS:GO Valorant PUBG.

G203 Lightsync alabilirsin çift tıklama sorunu bu farede düzeltildi.

G203 Lightsync alabilirsin çift tıklama sorunu bu farede düzeltildi.

Bu konuda kaynak bilgi var mı hocam? Çift tıklama sorununun düzeltildiğine dair. Emin olmak adına soruyorum. Çünkü aynı diyen de var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı