200 TL bütçe ile game pad tavsiyesi

Bütçe
200
Peki kablo kalitesi nasıl? İki ay sonra elimde kalsın istemiyorum. Uzun süre kullanmak istiyorum.
Bende de var. Yaklaşık 1 yıl önce aldım. Ne kablosundan ne de başka bir şeyinden sıkıntı yaşadım. Şimdide XSX alınca onun kolunu kullanacağım bilgisayarda.

Peki kablo kalitesi nasıl? İki ay sonra elimde kalsın istemiyorum. Uzun süre kullanmak istiyorum.
Temassızlık, kopma, yırtılma gibi şeyleri yaşayanlar gördüysem çok az görmüşümdür ya da hiç görmemişimdir. Kaliteli bir kol gerçekten de. Bir çok kişi MX518'de olduğu gibi eski tip görünümünden dolayı almak istemiyor ama bana kalırsa görünümü güzel ve kalite tasarımdan daha önemli.

Bende de var. Yaklaşık 1 yıl önce aldım. Ne kablosundan ne de başka bir şeyinden sıkıntı yaşadım. Şimdide XSX alınca onun kolunu kullanacağım bilgisayarda.
Peki hocam hazır kullanıcı bulmuş iken birkaç soru sorayım.
1-) Kablosunu direkt kola sarmak zararlı mı? Yani kablo hasar görür mü?
2-) Bilgisayar direkt görüyor mu kolu?
3-) Bazı kollar kendini Xbox 360 kolu gibi gösteriyor bu sayede x360 gibi programlara gerek olmuyor. Bu kol için de aynı şey geçerli mi?
Tasarım umrumda değil hocam. Ben sadece kaliteli olmasını istiyorum.

O zaman tasarımı önemsemiyorsanız F310 en iyi tercih olur kalite anlamında. X input kendini Xbox gibi gösteren kollarda bulunan özelliğe verilen isimdir.

1-) Aldığımdan beri hep kola sarıyorum. Hiçbir şey olmadı daha, olacağınıda sanmıyorum.
2-) Evet direk görüyor.
3-) Ben hiçbir program indirmedim. Direk takıp oynuyorum. Ama Xbox 360 kolu gibi mi gösteriyor onu bilmiyorum.

Sanırım tuşu X'e çekince Xinput moduna geçiyordu, Akif hocam yazmıştı sanırım bir konuda yanlış hatırlamıyorsam.

Kaynak: Xinput ve Directinput Nedir ?
Bazı oyunlar directinput modunda sapıtıyorlar kontroller anlamında, Xinput'a alınca düzeliyor. Bazen de aynı durum Xinput için söz konusu oluyor.

Xinput desteği ile kollar Xbox 360 kolu olarak gözüküyor. Uyum sorunu olmuyor. Yeni oyunlar için gerekli diyebiliriz. Bu bütçe ile en iyi tercih F310 diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…