Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Kasım 2022 #1 200 TL bütçem var, kaliteli Wi-Fi USB adaptörü önerebilir misiniz? İnternet hızım 100 Mbps.
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Kasım 2022 #2 Bütçenizi biraz aşıyor fakat Ugreen kaliteli ürünlere sahip bir marka. Amazon.com.tr
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Kasım 2022 #3 demircay dedi: Bütçenizi biraz aşıyor fakat Ugreen kaliteli ürünlere sahip bir marka. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu iyi gibi. TP-Link'ten aynı fiyat aralığında veya biraz daha ucuza adaptör bulunur mu?
demircay dedi: Bütçenizi biraz aşıyor fakat Ugreen kaliteli ürünlere sahip bir marka. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Hocam bu iyi gibi. TP-Link'ten aynı fiyat aralığında veya biraz daha ucuza adaptör bulunur mu?
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Kasım 2022 #4 Connor The Android dedi: Hocam bu iyi gibi. TP-Link'ten aynı fiyat aralığında veya biraz daha ucuza adaptör bulunur mu? Genişletmek için tıkla... TP-Link biraz daha ucuz bu markaya göre. Bulabileceğinizi düşünüyorum.
Connor The Android dedi: Hocam bu iyi gibi. TP-Link'ten aynı fiyat aralığında veya biraz daha ucuza adaptör bulunur mu? Genişletmek için tıkla... TP-Link biraz daha ucuz bu markaya göre. Bulabileceğinizi düşünüyorum.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Kasım 2022 #5 demircay dedi: TP-Link biraz daha ucuz bu markaya göre. Bulabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru daha, alırken neye bakmam gerekir? 5 GHz olması yeterli mi, yoksa N değil de AC olması zorunlu mu?
demircay dedi: TP-Link biraz daha ucuz bu markaya göre. Bulabileceğinizi düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bir soru daha, alırken neye bakmam gerekir? 5 GHz olması yeterli mi, yoksa N değil de AC olması zorunlu mu?
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Kasım 2022 #6 Connor The Android dedi: Hocam bir soru daha, alırken neye bakmam gerekir? 5 GHz olması yeterli mi, yoksa N değil de AC olması zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Benim baktığım şey genelde GHz oluyor. Ayrıntılı olarak bir bilgiye sahip değilim.
Connor The Android dedi: Hocam bir soru daha, alırken neye bakmam gerekir? 5 GHz olması yeterli mi, yoksa N değil de AC olması zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Benim baktığım şey genelde GHz oluyor. Ayrıntılı olarak bir bilgiye sahip değilim.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Kasım 2022 #7 demircay dedi: Benim baktığım şey genelde GHz oluyor. Ayrıntılı olarak bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Şunu aldım hocam. Fiyatı ile performansı iyi geldi. Boyutu da çok küçük. Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
demircay dedi: Benim baktığım şey genelde GHz oluyor. Ayrıntılı olarak bir bilgiye sahip değilim. Genişletmek için tıkla... Şunu aldım hocam. Fiyatı ile performansı iyi geldi. Boyutu da çok küçük. Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
demircay Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 2.147 Makaleler 1 Çözümler 19 13 Kasım 2022 #8 Connor The Android dedi: Şunu aldım hocam. Fiyatı ile performansı iyi geldi. Boyutu da çok küçük. Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
Connor The Android dedi: Şunu aldım hocam. Fiyatı ile performansı iyi geldi. Boyutu da çok küçük. Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) - Fiyatı, Yorumları Tp-Link Archer T2U Nano AC 600 wi-fi USB Adaptör 200Mbps (3yıl üretici garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Güle güle kullanın.
Connor The Android Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2017 Mesajlar 5.847 Makaleler 9 Çözümler 16 Yer Detroit 13 Kasım 2022 #9 demircay dedi: Güle güle kullanın. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 724 Çözümler 1 14 Kasım 2022 #10 Connor The Android dedi: Teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Memnun kaldınız mı?