200 TL Bütçeye gürültü yapmayan mekanik RGB klavye önerisi

Makaleler
24
Yer
Kars
Merhaba. 200 TL Cıvarında pek gürültü yapmayan, mekanik RGB oyuncu klavyesi olarak hangisini önerirsiniz? Hissiyatı Razer Blackwidov Chroma gibi olmasını istiyorum. Bi' ara İstanbul Beşiktaş'ta Adeks oyuncu internet kafesinde Razer Blackwidov Chroma V2 klavyesini deneyimledim. Çok hoşuma gitmişti. Bu klavyenin alternatifi bir klavye arıyorum 200 TL bütçeye. O klavye gibi olmalı yani.

Madem gürültü istemiyorsun neden mekanik klavye alıyorsun ? Normal bir klavye al ses çıkarmaz.

Gamepower Warlock, Linbao Jiguanshi v2, James Donkey 610S, Frisby Gamemax GM-X560QU, Rampage Raptor KB-R17, Inca Phaldor IKG-445 bu klavyelerin incelemelerine bakabilirsin. Sessiz olmasını istiyorsan Red Switch alacaksın. Diğer parça kalitesi özelliklerini falan youtube da bulabilirsin.

Mekanik klavye bu fiyatlarda amacı sadece ses çıkarmak diye biliyorum

Mekanik klavye bu fiyatlarda amacı sadece ses çıkarmak diye biliyorum
Alakası yok switchlerle alakalı şöyle bırakayım. En sessizi sanırım Red olanı. Tabi bunların da kalitesi var bununla ilgili araştırma yapın.

Dosya Ekleri

• indir.jpeg
    5,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…