200 TL büyük el için mouse önerisi

Bütçe
200
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
CNC ve Forklift Opr.
Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum Rival 600, 3.yılında mevta oldu. Yeni mouse almayı düşünüyorum. Bütçe 200TL ve Palm Grip kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum Rival 600, 3.yılında mevta oldu. Yeni mouse almayı düşünüyorum. Bütçe 200TL ve palm grip kullanıyorum.

Harpoon Pro RGB olur mu?
Mevta oldu derken? Çalışmıyor mu?

Mevta yazmıştım. Moderatör arkadaş mevtaya çevirmiş ne anlama geliyor acaba?

Harpoon Pro RGB küçük bir mouse hocam. Elim büyük benim.

Bende yanlış yazmışım Hocam yanlış anlamayın ama çalışmıyor ise bana gönderme şansınız var mı? Şu dikey kaldırma sensörü ile bir şeyler denemek istiyorum

Bende yanlış yazmışım Hocam yanlış anlamayın ama çalışmıyor ise bana gönderme şansınız var mı? Şu dikey kaldırma sensörü ile bir şeyler denemek istiyorum
Yan kapakları, ağırlıkları vs. için arkadaşıma verdim hocam. Çoktan defteri kapandı onun

Tamam hocam. Yine de teşekkürler.
Aklıma gelen tek mouse MX518. elinize en uygun o fiyata o olur.
Hocam güzel mouse fakat benim elime küçük. Küçük olmasa aklımdaki ilk seçenek G203. Onu bile küçük olduğu için eledim fakat şartlar ona itiyor beni. Bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.

Hocam güzel mouse fakat benim elime küçük. Küçük olmasa aklımdaki ilk seçenek G203. Onu bile küçük olduğu için eledim fakat şartlar ona itiyor beni. Bakalım ne olacak. Teşekkür ederim.

Hocam maşallah sizin el bayağı büyükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…