Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #1 El yapımı direksiyon seti yapacaktım. Ama bu Arduino Leonardo R3 klon kart çok pahalı. Satabilecek veya ucuz bir satan yer var mıdır? (Ankara'da yaşıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
El yapımı direksiyon seti yapacaktım. Ama bu Arduino Leonardo R3 klon kart çok pahalı. Satabilecek veya ucuz bir satan yer var mıdır? (Ankara'da yaşıyorum.)
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 25 Kasım 2023 #2 Arduino Leonardo R3 (Klon) Satın Al Arduino Leonardo R3 (Klon) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Robotistan da 278TL 200 veren 278'de verir bence çok bir meblağ degil ama sen bilirsin.
Arduino Leonardo R3 (Klon) Satın Al Arduino Leonardo R3 (Klon) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Robotistan da 278TL 200 veren 278'de verir bence çok bir meblağ degil ama sen bilirsin.
Sıradan Bir Salih Decapat Katılım 30 Mayıs 2023 Mesajlar 559 Çözümler 3 Yer Ankara/Türkiye 25 Kasım 2023 #3 Unstated dedi: Arduino Leonardo R3 (Klon) Satın Al Arduino Leonardo R3 (Klon) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Robotistan da 278TL 200 veren 278'de verir bence çok bir meblağ degil ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum
Unstated dedi: Arduino Leonardo R3 (Klon) Satın Al Arduino Leonardo R3 (Klon) en iyi fiyatla Robotistan'da! Aynı gün kargo ve taksit imkanlarıyla hemen satın alın! www.robotistan.com Robotistan da 278TL 200 veren 278'de verir bence çok bir meblağ degil ama sen bilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim dostum