Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.572 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Mart 2021 #11 Recx and Flex dedi: Çift tıklama sorunu yok LS modelinde düzelttiler mouse alırken sadece sensörüne bakıyorsunuz galiba... Genişletmek için tıkla... Faredeki en önemli şey sensör değil mi? Kötü bir sensörle doğru düzgün oyun oynanmaz ki.
Recx and Flex dedi: Çift tıklama sorunu yok LS modelinde düzelttiler mouse alırken sadece sensörüne bakıyorsunuz galiba... Genişletmek için tıkla... Faredeki en önemli şey sensör değil mi? Kötü bir sensörle doğru düzgün oyun oynanmaz ki.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 2 Mart 2021 #12 Yunus Emre Gürbüz dedi: Faredeki en önemli şey sensör değil mi? Kötü bir sensörle doğru düzgün oyun oynanmaz ki. Genişletmek için tıkla... Reddit'te sadece 1 kullanıcı böyle bir şey söylüyor herkes de inanıyor.
Yunus Emre Gürbüz dedi: Faredeki en önemli şey sensör değil mi? Kötü bir sensörle doğru düzgün oyun oynanmaz ki. Genişletmek için tıkla... Reddit'te sadece 1 kullanıcı böyle bir şey söylüyor herkes de inanıyor.
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.572 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Mart 2021 #13 Recx and Flex dedi: Reddit'te sadece 1 kullanıcı böyle bir şey söylüyor herkes de inanıyor. Genişletmek için tıkla... Tüm forumu aydınlatacak bir konu açabilirsiniz öyleyse, forumda bu farenin sensörünün iyi olduğunu söyleyen 1 kişi bile görmedim.
Recx and Flex dedi: Reddit'te sadece 1 kullanıcı böyle bir şey söylüyor herkes de inanıyor. Genişletmek için tıkla... Tüm forumu aydınlatacak bir konu açabilirsiniz öyleyse, forumda bu farenin sensörünün iyi olduğunu söyleyen 1 kişi bile görmedim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 2 Mart 2021 #14 Yunus Emre Gürbüz dedi: Tüm forumu aydınlatacak bir konu açabilirsiniz öyleyse, forumda bu farenin sensörünün iyi olduğunu söyleyen 1 kişi bile görmedim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi diye bir şey nerede söyledim alıntılar mısınız?
Yunus Emre Gürbüz dedi: Tüm forumu aydınlatacak bir konu açabilirsiniz öyleyse, forumda bu farenin sensörünün iyi olduğunu söyleyen 1 kişi bile görmedim. Genişletmek için tıkla... Daha iyi diye bir şey nerede söyledim alıntılar mısınız?
Yunus Emre Gürbüz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2016 Mesajlar 4.572 Makaleler 1 Çözümler 19 2 Mart 2021 #15 Recx and Flex dedi: Daha iyi diye bir şey nerede söyledim alıntılar mısınız? Genişletmek için tıkla... Daha iyi dediniz diye bir şey söylemedim ki? G203'ün sensörünün kötü olmadığını söylemiyor musunuz?
Recx and Flex dedi: Daha iyi diye bir şey nerede söyledim alıntılar mısınız? Genişletmek için tıkla... Daha iyi dediniz diye bir şey söylemedim ki? G203'ün sensörünün kötü olmadığını söylemiyor musunuz?