Gigabyte GK-FORCE-K83 Mekanik Oyuncu Klavye - Siyah en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yurt disindan getirtiyolar. Yurt disindan alirsaniz bir daha stoklara gelmesini beklemezsiniz ama illa Turkiye'den alicam diyorsaniz beklemelisiniz. Ayrica James Donkey outemu switch kullaniyor. Su an Outemu Red switch kullaniyorum. Her ne kadar guzel olsa da Cherry MX switchlerini kullanan Gigabyte GK Force K83 almaniz daha mantikli.
Yurt disindan getirtiyolar. Yurt disindan alirsaniz bir daha stoklara gelmesini beklemezsiniz ama illa Turkiye'den alicam diyorsaniz beklemelisiniz. Ayrica James Donkey outemu switch kullaniyor. Su an Outemu Red switch kullaniyorum. Her ne kadar guzel olsa da Cherry MX switchlerini kullanan Gigabyte GK Force K83 almaniz daha mantikli.
Inanin benim klavyem RGB ve isiklarini kapali kullaniyorum. Klavyede RGB oyun oynarken acayip dikkatinizi bozuyor. Aldiginiz gun zaten fark edeceksiniz. Ya klavyenin parlakligini dusureceksiniz (ki bunu yaptiginizda RGB'nin anlami kalmayacak) ya da RGB'yi kapatacaksiniz. Zaten klavyemi alirken RGB istemiyordum ama RGBli olan kaldigi icin satin aldim. Bu arada klavyem Metoo Zero x51