Mouse pad almayı düşünüyorum. Oyun amaçlı kullanacağım; aşırı rekabetçi oynayan biri değilim, arada eğlencesine CS:GO ve Quake champions o kadar. Çok kötü bir ürün olmasın, yüzeyi yeterli ve güzel bir kayganlıkta olsun, dikişleri atmasın benim için yeterli olur.
2 yıldır aşağıdaki ürünü kullanıyorum 45TL'ye almıştım işimi görüyordu öyle söyleyeyim yani kötünün kötüsünü kullanmış bir insanım fakat artık yüzeyi biraz kötü oldu ve kayganlığı iyice azaldı.
Piranha Büyük Boy Oyuncu Mousepad Siyah Kırmızı en uygun fiyat seçeneği, ₺250 ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo fırsatı ve daha birçok Mouse & Mousepad ürünü A101'de!
www.a101.com.tr
Boyut olarak çok fark etmiyor ama 30x70'den küçük olmasa iyi olur.
PORGE 90x40 Gaming Topo Beyaz Mouse Pad Xxl Büyük Oyuncu Mouse Pad Yıkanabilir Dikişli Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
KlasseGear Pro Japon Dalgası Kanagawa 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben bunu 3 sene kullandım FPS oyunlarında çok işimi görmüştü. Bu baskılı olanı baskısız olanı bulursanız tadından yenmez. Görsele takılmam diyorsanız alabilirsiniz direkt atma vs yapmadı.
En ucuz HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad özelliklerini incele, 292,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Glorious Extended Gaming MousePad fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
www.sinerji.gen.tr
Bunun XXL Extended verisyonunu kullanıyorum ve malzeme kalitesiyle falan gayet tatmin edici. Sadece siyah olduğu için bakımını güzelce belli aralıklarla yapman iyi olur.
En ucuz HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Fury S Pro Speed Edition HX-MPFS-S-M Mouse Pad özelliklerini incele, 292,49 TL'den başlayan fırsatları yakala!