200 TL claw-fingertip mouse önerisi

spira

Kilopat
Ellerim 17 cm ve genellikle claw bazen fingertip bir tutuşum oluyor. Şu an kullandığım mouse G300S ama sağ tuşu hiç basmamaya sol tuşu çift basmaya başladığından yeni bir mouse arayışına girdim. G102, Rival 110 ve MSI'ın hatırlamadığım bir modelini denedim. Rival 110 büyük geldi o yüzden onu eledim, G102 ise az biraz küçük geldi ama alışabileceğimi düşünüyorum. Corsair Harpoon'u denemek isterdim ama mağazada bulamadım. G300S'e benzediğinden elime oturacağını düşünüyorum ama G102'yi çoğu kişinin önerdiğini gördüğümden kararsız kaldım. Şu anlık G102 ve Harpoon olarak indirgedim ama claw-fingertip için uygun 200 TL'ye kadar mouse önerileriniz olursa da yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen hemen G300S ile aynı boyutta duruyor sadece sol tarafı yüksek gibi geldi. G102 alırsam pişman olur muyum sizce ?

Claw-Fingertip tutuş için G102 ve HyperX Pulsefire Core öneririm. Özellikle G102 tam bir claw/fingertip mouse'u.
Corsair Harpoon RGB Pro modeli 220 IPS, Logitech G102 200 IPS.

Corsair daha iyi denebilir ama ele oturmadıktan sonra pek bir anlamı yok.
200 IPS 20 km/h'e tekabül ediyor bu hızda mouse sallayabilen varsa önünde eğilebilirim.

Bu değerlerin hiçbir önemi kalmadı artık. Piyasadaki neredeyse tüm mouse'lar yeterli sensöre sahip. Bariz bir negatif olmadığı sürece bu şekilde karşılaştırma yapmayın.

Bu değerlerin hiçbir önemi kalmadı artık. Piyasadaki neredeyse tüm mouse'lar yeterli sensöre sahip. Bariz bir negatif olmadığı sürece bu şekilde karşılaştırma yapmayın.
Konuyu açan kişi sorduğu için cevap verdim 2. satırda yazdığımı okursanız anlarsınız ve daha iyi derken sayısal değer olarak.

Bende Corsair Harpoon RGB var IPS değeri 80 ve fazlasıyla yetiyor nede olsa 81 km/h ile sallayamıyorum yoksa çok büyük sıkıntı

Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Peki G102 mi HyperX Pulsefire Core mu tercih etmeliyim ? HyperX, Corsair gibi markaları maalesef deneme şansım yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…