aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 28 Ağustos 2019 #11 spira dedi: Peki G102 mi HyperX Pulsefire Core mu tercih etmeliyim ? HyperX, Corsair gibi markaları maalesef deneme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Madem deneyemiyorsunuz detaylı bir şekilde fotoğraflarını inceleyin, elinize rahat geleceğini düşündüğünüzü alın. G102 biraz daha ufak, Pulsefire Core biraz daha büyük ve yuvarlak.
spira dedi: Peki G102 mi HyperX Pulsefire Core mu tercih etmeliyim ? HyperX, Corsair gibi markaları maalesef deneme şansım yok. Genişletmek için tıkla... Madem deneyemiyorsunuz detaylı bir şekilde fotoğraflarını inceleyin, elinize rahat geleceğini düşündüğünüzü alın. G102 biraz daha ufak, Pulsefire Core biraz daha büyük ve yuvarlak.
spira Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 18 28 Ağustos 2019 #12 aroundtheoutside dedi: Madem deneyemiyorsunuz detaylı bir şekilde fotoğraflarını inceleyin, elinize rahat geleceğini düşündüğünüzü alın. G102 biraz daha ufak, Pulsefire Core biraz daha büyük ve yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük açısından hangisi daha iyi olur ? Sanırım ikisinden birini alacağım.
aroundtheoutside dedi: Madem deneyemiyorsunuz detaylı bir şekilde fotoğraflarını inceleyin, elinize rahat geleceğini düşündüğünüzü alın. G102 biraz daha ufak, Pulsefire Core biraz daha büyük ve yuvarlak. Genişletmek için tıkla... Malzeme kalitesi ve uzun ömürlülük açısından hangisi daha iyi olur ? Sanırım ikisinden birini alacağım.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.838 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 28 Ağustos 2019 #13 Ben olsam Steelseries Rival 300s alırım Amazon.com.tr
spira Kilopat Katılım 18 Ağustos 2019 Mesajlar 18 29 Ağustos 2019 #14 Silinen üye dedi: Ben olsam Steelseries Rival 300s alırım Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ama Rival 300s sanki Rival 110'un yapısına benziyor. Rival 110 elime uymadığından bu aralıktaki Steelseries ürünlerini aklımdan çıkardım. G102 ve HyperX Pulsefire Core ikilisinden hangisini önerirsiniz ?
Silinen üye dedi: Ben olsam Steelseries Rival 300s alırım Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ama Rival 300s sanki Rival 110'un yapısına benziyor. Rival 110 elime uymadığından bu aralıktaki Steelseries ürünlerini aklımdan çıkardım. G102 ve HyperX Pulsefire Core ikilisinden hangisini önerirsiniz ?