mehm-et Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 8 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #1 Max 200 TL bütçem var, işlemciye overclock yapacağım soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Pentium G3258 işlemci kullanıyorum.
Max 200 TL bütçem var, işlemciye overclock yapacağım soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Pentium G3258 işlemci kullanıyorum.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 29 Aralık 2020 #2 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu bütçeye en iyi bu.
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Bu bütçeye en iyi bu.
P passat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2019 Mesajlar 5.228 Makaleler 8 Çözümler 11 29 Aralık 2020 #3 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe En ucuz Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 1.067,00 TL'den başlayan fırsatları yakala! www.akakce.com
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 29 Aralık 2020 #4 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
mehm-et Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 8 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #5 Kule tipi mi daha sağlıklı olur yoksa normal soğutucu mu?
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 29 Aralık 2020 #6 mehm-et dedi: Kule tipi mi daha sağlıklı olur yoksa normal soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Kule tipi tabii ki. Hava akışını hızlandırıyor, hem de daha iyi soğutuyor.
mehm-et dedi: Kule tipi mi daha sağlıklı olur yoksa normal soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Kule tipi tabii ki. Hava akışını hızlandırıyor, hem de daha iyi soğutuyor.
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #7 Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Snowman T6 Ultra 6 İşlemci Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
atacan.ykl Megapat Katılım 3 Ağustos 2014 Mesajlar 272 Makaleler 4 Yer Istanbul, Turkey 29 Aralık 2020 #8 g3258 ile yaklaşık 7 sene hyper 212 evo kullandım. Stok soğutucuya göre en büyük fark sessizlik oluyor. O.c değeri olarak 4.5 ghz de stabil çalışıyor. Stok soğutucu ile 4.2'de çalışıyordu ama ses çıkıyordu bayağı.
g3258 ile yaklaşık 7 sene hyper 212 evo kullandım. Stok soğutucuya göre en büyük fark sessizlik oluyor. O.c değeri olarak 4.5 ghz de stabil çalışıyor. Stok soğutucu ile 4.2'de çalışıyordu ama ses çıkıyordu bayağı.
mehm-et Kilopat Katılım 1 Ekim 2017 Mesajlar 8 Çözümler 1 29 Aralık 2020 #9 Bu soğutucuyu kullandığımda overcloklu bir şekilde işlemci ısısı çok yükselmez değil mi?
rohatbaba123 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 6.524 Çözümler 8 29 Aralık 2020 #10 mehm-et dedi: Bu soğutucuyu kullandığımda overcloklu bir şekilde işlemci ısısı çok yükselmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Fazla yükselmeyecektir, ayrıca biraz arttırırsanız Hyper 212 Spectrum önerebilirim.
mehm-et dedi: Bu soğutucuyu kullandığımda overcloklu bir şekilde işlemci ısısı çok yükselmez değil mi? Genişletmek için tıkla... Fazla yükselmeyecektir, ayrıca biraz arttırırsanız Hyper 212 Spectrum önerebilirim.