Ben aktif olarak e-sigara kullanıyorum son 1-2 aydır aliexpress ve gearbest siteleri üzerinden yaptığım alışverişlerim geri dönüyor, zaten aliexpress'in e-sigara satıcılarının neredeyse %60'ı türkiye ye kargo yapmıyor, artık e-sigara ve likit getirmek gerçekten çok zor olmaya başladı.
O yüzden daha ucuz bir e-sigara ile başlaman daha iyi olur aliexpress üzerinden Ego CE4 seti satın almanı öneririm büyük ve daha kaliteli bir e-sigara almak daha fazla uğraş gerektiriyor coil değişimi,temizliği v.s ben fazla uğraşamadım zaten internette çokta fazla kaynak yok, esigaram.us sitesinin büyük şehirlerde toplantıları oluyor onlara katılıp her şeyi öğrenebilirsin. Eğer sipariş verirsen kargonun takipli olmasına dikkat et gümrüğe takılırsa haberin olsun.
Likit siparişini türkiye'de satan sitelerden yapmanı öneririm aliexpress zaten satılmasına izin vermiyor gearbest üzerinden alabilirsin ama şuana kadar verdiğim 4 siparişim'de geri döndü, destek ekipleriyle uzun bir sohbetten sonra kargo ücertini kesip para iadesi yapıyorlar, şansını deneyebilirsin.