V. Furkan Kaplan Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2016 #1 Merhaba arkadaşlar, sizlerden ricam 200 TL'lik Minecraft oyununu kaldırabilecek (saçma soru oldu) bir ekran kartı arıyorum. Önereceğiniz ekran kartını lütfen aşağıda belirttiğim sisteme göre söylerseniz, sistemle ilgili bir sıkıntı yaşamam. Önerilerinizi bekliyorum. (Sistemim çok eski) Sistemim; İşlemci: AMD Athlon(tm) X2 220 Processor (2 CPUs), 2.80 Ghz Yüklü bellek : 1.50 GB Ekran Kartı : ATI Radeon 2100 İşte böyle saçma sapan sistemim var. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ocak 2016
Merhaba arkadaşlar, sizlerden ricam 200 TL'lik Minecraft oyununu kaldırabilecek (saçma soru oldu) bir ekran kartı arıyorum. Önereceğiniz ekran kartını lütfen aşağıda belirttiğim sisteme göre söylerseniz, sistemle ilgili bir sıkıntı yaşamam. Önerilerinizi bekliyorum. (Sistemim çok eski) Sistemim; İşlemci: AMD Athlon(tm) X2 220 Processor (2 CPUs), 2.80 Ghz Yüklü bellek : 1.50 GB Ekran Kartı : ATI Radeon 2100 İşte böyle saçma sapan sistemim var. Yardımcı olursanız sevinirim.
Strix- Hectopat Katılım 25 Aralık 2015 Mesajlar 334 Makaleler 1 19 Ocak 2016 #2 Bence biraz para biriktirip karne hediyesi olarak bilgisayar istemek daha mantıklı. Çünkü ileride Dar boğaz yaşayabilirsiniz. Ben kendi sistemimde işlemci yetersizliğinden ufak çaplı dar boğaz yaşıyorum.
Bence biraz para biriktirip karne hediyesi olarak bilgisayar istemek daha mantıklı. Çünkü ileride Dar boğaz yaşayabilirsiniz. Ben kendi sistemimde işlemci yetersizliğinden ufak çaplı dar boğaz yaşıyorum.
V. Furkan Kaplan Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #4 Güncel
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #5 Güç kaynağı (PSU) ne durumda ?
V. Furkan Kaplan Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #6 PSU hiç açıp bakmadım. Sizce yeni bir sistem mi yoksa ekran kartı mı?
catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #7 Silinen üye dedi: PSU hiç açıp bakmadım. Sizce yeni bir sistem mi yoksa ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa kesinlikle sistem öneriyorum. Ölü bir sisteme yatırım yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana.
Silinen üye dedi: PSU hiç açıp bakmadım. Sizce yeni bir sistem mi yoksa ekran kartı mı? Genişletmek için tıkla... Bütçe varsa kesinlikle sistem öneriyorum. Ölü bir sisteme yatırım yapmak hiç mantıklı gelmiyor bana.
V. Furkan Kaplan Hectopat Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2016 #8 Tamam dediğiniz gibi yapıcam. Teşekkürler...