200 TL en iyi Gaming klavye nedir?

KBRX 8 nasildır?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu model mekanik değil semi-mekanik. Mekanik yazan siteler var dikkat etmek lazım.

videoda klavyenin yazılımını açtığı bir yer var 3.17'de. Orada bile mechanical feeling keybord yazdığını görebilirsin

Hocam o fiyat bandında mekanik ve kaliteli bir marka bulmak imkansız sanırım, malum fiyatlar ortada. Benim önerim bütçenizi eğer artırabilirseniz ASUS Cerberus veya Logitech G213, bu klavyeler mekanik değil fakat o fiyat aralığında alacağınız noname markalardan daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. İyi markaların mekanik klavyeleri için haliyle bütçeyi daha fazla artırmak gerekiyor.

@anlldag
O tarz kanalları izleme. Rampage sponsorluğu almışlar ve bi' türlü övmekten bıkmıyorlar. "Ağbi işigi görün? Görmün mü?"

@192809
Bütçeyi 100 TL aşarsan Logitech G213, HyperX Alloy Core, Corsair K55 tarzı mebrane, mekanik hisli klavyelere yönel. İki gün sonra klavyenin sağ taraftan gitmesini istemiyorsan Gamebooster tarzı firmalardan uzak dur.

Bütçeyi aşamazsan RGB ve mekanik furyasından vazgeçip en azından kaliteli bir marka al güzel dostum. Önerim Bloody B328, Bloody B318 tarzı klavyeler olacaktır.

Yok ben şanslıyım hacı, iki gün sonra bozulmaz veya bozulsa bile garantiye gönderirim bu pandemi dönemi macera arıyorum dersen Rampage Raptor gibi değişik klavyeler var göz at ama tavsiye etmem.

B120 nasıl olur? Tasarım daha hoş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…