200 TL en iyi notebook soğutucu

silver2

Hectopat
Daha fazla  
Beyler benim notebook çok acayip derecede ısınıyor. Yazın gelmesi sebebiyle oyunlarda 90 dereceyi buluyor. Bana acil 200 tl civarı bi soğutucu önerin. ZN3000 demeyin o listede ztn. Biraz eskidi ama olsun siz söyleyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laptop'un içini temizlettirdinmi hiç içi toz dolunca ısınmaya başlıyor benimde 90 derece falan takılıyordu temizlettirince ısınmıyor pek.Temizlettirdikten sonra soğutucu alırsan daha iyi olabilir.

Beyler benim notebook çok acayip derecede ısınıyor. Yazın gelmesi sebebiyle oyunlarda 90 dereceyi buluyor. Bana acil 200 tl civarı bi soğutucu önerin. ZN3000 demeyin o listede ztn. Biraz eskidi ama olsun siz söyleyin.
Hacı 20-30 tl ye git soğutucu al şu delikli pad i olanlardan sonra git bi kasa fanı al (masaüstü),
ardından onu adaptörle bağla 10-15 volt arası süper hızda döner ondan sonra al o delikli soğutucu pad e (standa) monte et tam laptobun hava girişi yerine süper sonuç alırsın gidipde 200 tl soğutucuya verme derim cooler master notepal u3 plus var onun standı çok uygun yerinide ayarlarsın rahatça fan ın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…