Merhabalar. Çizim işiyle uğraşıyorum. 200 TL bandında iş faresi. Orta tuşu bozuluyor ne alsam. Scroll tuşu bozulmayan uzun ömürlü bir fare lazım. Çok tuş falan gerek yok fark etmez bana. Sağ tık sol tık orta tuş yeter bozulmasın yeter ki. 2 ayda 6 fare değiştirdim.
Lenovo ThinkPad 4X30M56887 Wireless Optik Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Asus WT425 Wireless Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus WT425 Wireless Optik Mouse özelliklerini incele, 604,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Asus WT425 Wireless Optik Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus WT425 Wireless Optik Mouse özelliklerini incele, 604,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte GM-AORUS-M2 Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 489,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!