Aschate Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe model kasa aldım. Fan için 200 TL bütçem bulunmakta. RGB olması önemli değil hava akışı iyi olan, yeterli gelecek sayıda fan önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Aralık 2020
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe model kasa aldım. Fan için 200 TL bütçem bulunmakta. RGB olması önemli değil hava akışı iyi olan, yeterli gelecek sayıda fan önerir misiniz?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 13 Aralık 2020 #2 Kaç milimetre? Işık? Ses? Performans? Kaç adet? Bundan sonra konuya abkan arkadaşlar öneri yapabilirler böylece.
Kaç milimetre? Işık? Ses? Performans? Kaç adet? Bundan sonra konuya abkan arkadaşlar öneri yapabilirler böylece.
Aschate Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 120 mm, ışıklı olması önemli değil, sesi önemli değil, dediğim gibi performansı fiyatına nazaran iyi sayılabilecek, 2 veya 3 adet (2 tane 100 TL lik fan mı daha iyi olur yoksa 3 tanesi 200 TL olan fan mı daha iyi olur bilmiyorum). Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Kaç milimetre? Işık? Ses? Performans? Kaç adet? Bundan sonra konuya abkan arkadaşlar öneri yapabilirler böylece. Genişletmek için tıkla...
120 mm, ışıklı olması önemli değil, sesi önemli değil, dediğim gibi performansı fiyatına nazaran iyi sayılabilecek, 2 veya 3 adet (2 tane 100 TL lik fan mı daha iyi olur yoksa 3 tanesi 200 TL olan fan mı daha iyi olur bilmiyorum). Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Kaç milimetre? Işık? Ses? Performans? Kaç adet? Bundan sonra konuya abkan arkadaşlar öneri yapabilirler böylece. Genişletmek için tıkla...