200TL'yi geçmeyecek şekilde bir mouse önerisi istiyorum. Şu an MSI Interceptor DSB1 kullanıyordum ama hızlı döndürmeye çalışınca takılıyor tuhaf şeyler oluyor. Araştırdım IPS değeri ile ilgiliymiş bu, sorun olmayacak şekilde olursa daha iyi olur. CS:GO Valorant tarzı rekabetçi oyunlar oynadığım için hızlı çevirince takılmamasını istiyorum
Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Logitech G G203 Lightsync Lightsync Kablolu Oyuncu Mouse Black en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.
En ucuz Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Redragon M808 Storm Kablolu Optik Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
HyperX Pulsefire Core RGB HX-MC004B Kablolu Optik Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G203 Lightsync 910-005796 Kablolu Oyuncu Mouse Siyah özelliklerini incele, 659,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Selam Technopat üyeleri. Canım sıkıldığı için rehber yapmaya karar verdim ve bu rehberde size fazla detay olmadan size önerilerimi sundum. Eğer rehberime eklenmesini istediğiniz fare varsa söyleyebilirsiniz. Rehberimi okuduğunuz için teşekkürler.