TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 151 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Öğrenci 6 Ağustos 2024 #11 kebabexe dedi: AOC GM200. Mouse var İtopya'da bütçeyi zorlayabilirseniz iyi bir mouse. Veyahut Corsair Katar Pro da iyidir. Genişletmek için tıkla... AOC GM200 herhalde onu görmemiştim sağ olun.
kebabexe dedi: AOC GM200. Mouse var İtopya'da bütçeyi zorlayabilirseniz iyi bir mouse. Veyahut Corsair Katar Pro da iyidir. Genişletmek için tıkla... AOC GM200 herhalde onu görmemiştim sağ olun.
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 Daha fazla Sistem Özellikleri İntel i5 10. Nesil Nvidia GTX 1650 Kingston 8 GB RAM Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #12 TheEgE4 dedi: AOC GM200 herhalde onu görmemiştim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda 4200 Max dpi çok iyi hocam tavsiye ederim. Tabi kullanan arkadaşlara da sormak lazım Bu arada sizin için mouse programı olması vs. Önemli mi?
TheEgE4 dedi: AOC GM200 herhalde onu görmemiştim sağ olun. Genişletmek için tıkla... Bu fiyatlarda 4200 Max dpi çok iyi hocam tavsiye ederim. Tabi kullanan arkadaşlara da sormak lazım Bu arada sizin için mouse programı olması vs. Önemli mi?
TheEgE4 Decapat Katılım 16 Nisan 2023 Mesajlar 151 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 7800X3D || ASUS Prime B850M MAX || ASUS PRIME Radeon RX 9070XT Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Bölümü Öğrenci 6 Ağustos 2024 #13 kebabexe dedi: Bu fiyatlarda 4200 Max DPI çok iyi hocam tavsiye ederim. Tabii kullanan arkadaşlara da sormak lazım. Bu arada sizin için mouse programı olması vs. önemli mi? Genişletmek için tıkla... Hayır driver önemli değil ya zaten benim farem var kuzenim kullancak onnline oyun oynayacağız sadece. Faremin Modeli ASUS STRIX İmpact.
kebabexe dedi: Bu fiyatlarda 4200 Max DPI çok iyi hocam tavsiye ederim. Tabii kullanan arkadaşlara da sormak lazım. Bu arada sizin için mouse programı olması vs. önemli mi? Genişletmek için tıkla... Hayır driver önemli değil ya zaten benim farem var kuzenim kullancak onnline oyun oynayacağız sadece. Faremin Modeli ASUS STRIX İmpact.