200 TL gamepad önerisi

GT 710

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Telefon
Samsung A55 8/256
Masaüstü
Asus H110 M-K
Intel Pentium G4400 3.3GHz
MSI GT710 2GB
8+4 12 GB 2133MHz DDR4 RAM
1TB Toshiba HDD
FOEM 300W PSU
Windows 10 Pro
Ekipmanlar
Redragon Shiva
Hp m200
Gamenote h2016d
Bilgisayarda oyun oynamak için 200 TL bütçeyle F/P bir gamepad arıyorum.
Tuşları tutukluk yapmasın 2-3 yıl idare etsin yeter.
Kablolu kablosuz fark etmez ama bu bütçedeki kablosuzlar kalitesiz olacağı için kablolu olursa daha iyi olur.

Bütçeni artırıp Logitech F310 almanı öneririm.
Bilgisayarda oyun oynamak için 200 TL bütçeyle F/P bir gamepad arıyorum.
Tuşları tutukluk yapmasın 2-3 yıl idare etsin yeter.
Kablolu kablosuz fark etmez ama bu bütçedeki kablosuzlar kalitesiz olacağı için kablolu olursa daha iyi olur.

200TL bandında 2/3 yıl idare edebilecek ve tuşları tutukluluk yapmayacak bir gamepad bulabileceğinizi sanmıyorum. Bütçenizi artırmanız gerekiyor
O kadar idare etmese de olur hocam. 1 yıl sorun çıkartmadan kullansam yeter.

Arkadaşlar yukarıda F310 önermişler fakat aktif kullanıcısı olarak ben F310 almamanı öneririm. 350 saat FIFA ve yaklaşık 10 saat de F1 deneyimim oldu. 2022 şubatta aldığım gamepad 4 ay olmadan LT ve RT tuşlarında tutukluk yapmaya başladı. 2 arkadaşım da aynı gamepad için aynı sorundan müzdarip.

Arkadaşlar yukarıda F310 önermişler fakat aktif kullanıcısı olarak ben F310 almamanı öneririm. 350 saat FIFA ve yaklaşık 10 saat de F1 deneyimim oldu. 2022 şubatta aldığım gamepad 4 ay olmadan lt ve RT tuşlarında tutukluk yapmaya başladı. 2 arkadaşım da aynı gamepad için aynı sorundan müzdarip.

Evet öyle hocam, ben de geçen hafta burada ki önerilere bakarak İtopya'dan 270 TL gibi bir ücrete f310 satın aldım ama biraz denedikten sonra memnun kalmadığımı anlayınca iade ettim. Daha sonrasında parayı kıyıp Xbox 9. nesil gamepad aldım ve aradaki fark uçurum. Teknolojik ürünlerde çoğu ürünün düşük bütçelisi bulunuyor ama gamepadlerde maalesef öyle değil, ya sizi tatmin etmiyor ya da yakın zamanda sıkıntı çıkarıyor.

Arkadaşlar yukarıda F310 önermişler fakat aktif kullanıcısı olarak ben F310 almamanı öneririm. 350 saat FIFA ve yaklaşık 10 saat de F1 deneyimim oldu. 2022 Şubatta aldığım gamepad 4 ay olmadan LT ve RT tuşlarında tutukluk yapmaya başladı. 2 arkadaşım da aynı gamepad için aynı sorundan müzdarip.

Hocam bu gamepad hakkında ne düşünüyorsunuz alınır mı?
IMG_20221012_201030.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı