200 TL Gaming Klavye Önerisi

GamerMan3129

Centipat
En fazla 200 TL olmasına dikkat ederseniz sevinirim. Bu fiyatta Gamepower Warlock var onu almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gamepower Warlock yerine Aliexpress'ten klavye almak daha mantikli. Arkadasimin klavyesi de Gamepower ama ayni ozelliklere sahip klavyelerimiz. Ben sadece klavyeyi 140TL'ye aldim Aliexpress'ten o ise 230TL'ye Turkiye'den aldi.

Klavye klavyedir ya bence hiç önemi yok ben hevesliyken mekanik almıştım gerek yok öyle klavyelere.

Klavye klavyedir ya bence hiç önemi yok ben hevesliyken mekanik almıştım gerek yok öyle klavyelere.
Eger katiplik yapiyorsaniz kesinlikle klavyenin onemi var. En azindan ergonomik acidan. Membrane klavyeler rahatlik acisindan hic iyi performans gostermiyor. Ayrica oyun oynarken bazi yerlerde anti-ghosting asiri isinize yariyor. Ritim oyunu oynuyorsaniz kesinlikle mekanik klavyeniz olmali cunku bazi sarkilar 200BPM'in ustune cikiyor ve tusa saniyede 2-3 kere basmaniz gerekiyor. Bunu da membrane bir klavye ile yapmaniz imkansiza yakin.

Düşüncenize saygı duyuyorum benim fikrim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…