200 TL Gaming mause + klavye

Steelseries Kinzu v2 Pro Optik Gamer Mouse Kırmızı Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
ss kinzu v2 pro 145 lira
A4 TECH X7 G800V Gaming Klavye Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da
a4tech x7 g800V 55 lira

Hocam arkadaşların bahsettiği Logitech g103 gayet güzel ve kullanışlı bir klavye fakat ilk zamanlarda makro tuşları yüzünden ctrl ve esc tuşları yerine makro tuşlarına basma gibi bir alışkanlık problemi oluşuyor. Klavye alırken bunu göz önünde bulundurmanı tavsiye ederek bu klavyeyi öneriyorum.

Eğer kullanım amacın biraz daha oyun ağırlıklı ise (özellikle fps) kesinlikle steelseries yada razer gibi bir mouse öneririm.

Peki , o klavyeyi alacağım fakat hangi mause olmalı ? Birde esc tuşu sorun olmaz ama diğer tuş aralıkları normal mi ?

G300 mü yoksa Razer Abyssus Mirror mu ?

Abyssus Mirroru öneririm ama gameekstra stoklarında bitmiş. Bende stoğu olmadığı için kinzu pro önermiştim zaten.
Gameekstra dışında o fiyata yakın bulursan Abyssus alman daha mantıklı

Klavyeyi 2-3 kere lan game için gittiğim internet kafelerde kullandım. Onun dışında arkadaşlarımın bazıları kullanıyordu. Çok detaylı bir bilgim yok fakat benim ellerimin büyük olmasına rağmen bi sıkıntı yaşamadan kullandım. Arkadaşlarım da gayet memnun.

Klavyeyi 2-3 kere lan game için gittiğim internet kafelerde kullandım. Onun dışında arkadaşlarımın bazıları kullanıyordu. Çok detaylı bir bilgim yok fakat benim ellerimin büyük olmasına rağmen bi sıkıntı yaşamadan kullandım. Arkadaşlarım da gayet memnun.
Elleri terletmiyorsa ne alacağım belli :)
Usb girişli değil mi ?

Abyssus mirror ve g103

Elleri terletmiyorsa ne alacağım belli :)
Usb girişli değil mi ?

Abyssus mirror ve g103

Benim genel olarak bir terleme problemim olduğundan dolayı sünger kaplama mouse felan bile yapsalar yinede terler sanırım :D o konuda malesef net bir bilgi veremeyeceğim. Ve evet, usb girişli. Usb girişi olmayan mouse pek kalmadı zaten :)

Benim genel olarak bir terleme problemim olduğundan dolayı sünger kaplama mouse felan bile yapsalar yinede terler sanırım :D o konuda malesef net bir bilgi veremeyeceğim. Ve evet, usb girişli. Usb girişi olmayan mouse pek kalmadı zaten :)
Tamamdır , sağolun karar verdim :D Beni 1 yıl götürsün yeter ondan sonra ourobros ve deathstalker almak istiyorum :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı