200 TL Gaming Mause ve KLavye Önerisi

KranosChara

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Bursa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye de resmi desteğe sahip bir ürüne benzemiyor performans olarak daha iyi olabilir ama gönderecek bir servisi olmadıktan sonra elinde kalır. En azından görüşüm bu yönde.

Türkiye de resmi desteğe sahip bir ürüne benzemiyor performans olarak daha iyi olabilir ama gönderecek bir servisi olmadıktan sonra elinde kalır. En azından görüşüm bu yönde.
Aynen birde o sıkıntı var. Peki öneriniz dışında başka güzel Klavye Mause var mı?

Amazondan alırsan mekanik klavye + g300s olabilir. Ama Türkiye'den alacaksan g300s + g105 veya g103 iyidir.

Amazondan alırsan mekanik klavye + g300s olabilir. Ama Türkiye'den alacaksan g300s + g105 veya g103 iyidir.
Yurtdışından almak bana daha mantıklı geliyor. Redragon diye bir marka var nasıl acaba o marka.

Mouse olarak birçok seçenek önerilebilir fakat sizin eliniz nasıl bir modele alışık bilmiyorum en iyi seçeneklerden birisi yukarıda arkadaşlar tarafından önerilmiş. Benim de önerim şudur:
Mouse: Logitech G300s (102TL)
Klavye: Logitech G103 (91TL)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…