200 lira vermenize gerek yok hocam 132 liraya inca marka fare buldum, bu markaya kesinlikle güvenebilirsiniz. 3 sene önce 70 liraya bu marka bir fare almıştım ve hala ilk günkü kalitede kullanıyorum Logitech'i falan aratmaz Click sesi bile değişmedi.
Bloody i öneririm gerçekten çok dayanıklı bir mouse 200tl ye alınabilecek çok güzel bir mouse macro su falan hiç bahsetmiyorum bile acayip güzel driverı var istediğiniz oyuna macro kolaylıkla yaza bilirsiniz yazamasanız bile internetten hazır olanları kullanabilirsiniz kullandıkça mouse da deformasyon dışında bir sıkıntı olmuyor metal skatezlere sahip çok iyi kayıyor
Razer Deathadder V2 Mini RZ01-03340100-R3C1 Optik Oyuncu Mouse en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bütçeyi 40 TL arttırabilirseniz Razer Deathadder V2 Mini tavsiye ederim bende kullanmaya başladım. Gayet iyi performansı var. Tabii fare küçük olduğundan dolayı eliniz çok büyükse tavsiye etmem. Benim elim 18 cm ve fingertip - claw tutuş da sıkıntı yaşamıyorum.