Selamünaleyküm bende Dell G2722HS monitör var ve bu monitörü laptopa içinden çıkan kablo ile bağlayarak kullanıyorum fakat içindeki kablo kısa olduğundan havada kalıyor ve çirkin bir görüntü yaratıyor bunun için 165Hz destekleyen bir kablo almak istiyorum önerebileceginiz bir kablo var mı?
Maksimum bütçe: 200 TL.
Ugreen veya Paugge kablolara bakmanı öneriyorum. Hiçbir sorun olmayacaktır. Alabileceğin en iyi performansı alırsın. @Düşün ve Bul'un attığı kablo gayet güzeldir. Tercih edebilirsiniz.
Laptop ve Monitör 2.0 ise en fazla 2.0 sinyal taşıtabilirsin. Marka olarak HAMA ve Acoustic Research önerebilirim. Ev sinema sistemi inceleme testleri hep Acoustic Research ile yapılır. Bulmanız zor olabilir. Muadili HAMA'dır.