200 TL İkinci El Zotac GTX 560 Ti Alınır mı?

Omerclk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Şu anki ekran kartımdan memnun olmadığım için yeni ekran kartı almaya karar verdim. Bir abi taniyorum onu sordum elinde var mi diye. Bana Zotac GTX 560 Ti oldugunu, onu satabilecegini söyledi. Fiyatı sordum 200 TL dedi. Powerim 300W. Yetersiz kalacagini söyledi. Ekran kartının performansi iyi fakat çok enerji yakacağını söyledi. Elinde 500W Zalman marka güç kaynağı oldugunu ve eğer istersem 110 TL'ye satabilecegini söyledi. Kargo filan bütün masraflar hepsini 320 TL'ye halledebilecegini söyledi. Sizce ucuz mu pahalı mı veya bu paraya daha güzel şey alabilirsin diye tavsiye mi edersiniz? Yardimlarinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne oyun oynayacaksın ? Diğer sistem özelliklerini yazarsan daha iyi birşeyler diyebilirim.
Cezalıydım. Cevap veremediğim için üzgünüm. Ben rust oynamayı çok seviyorum. Fakat şuanki ekran kartimla oynamak çok zor. Oyun steam hesabimda duruyor. Şuanki ekran kartim msi amd readon r5 230

Zotac GTX 560 Ti AMP! Versiyonunu kullandım. Güncel tüm oyunları oynatıyor. BF1 Very Low 720P de 60-70 fps oynatıyor. Ayarları yükselterek 35-40 FPS oynatıyor. Sağlam PSU olsa ve bütçede dar ise alınabilir. Ama PSU masrafıda olduğu için arkadaşların tavsiyesini göz önüne al. Bu arada 500-550 watt kaliteli PSU istiyor.

zalman 500w kullancagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…