melihleafer Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 433 9 Temmuz 2025 #11 soulsteal59 dedi: Sağlam bir orta boy pizza al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genişletmek için tıkla... Genellikle çok küçük oluyor ya Mr. Reaper dedi: Katılıyorum ara ara sipariş veririm tam doyuruyor. Genişletmek için tıkla... Verdim siparişi bakalım Son düzenleme: 9 Temmuz 2025
soulsteal59 dedi: Sağlam bir orta boy pizza al keyfine bak. Genişletmek için tıkla... Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genişletmek için tıkla... Genellikle çok küçük oluyor ya Mr. Reaper dedi: Katılıyorum ara ara sipariş veririm tam doyuruyor. Genişletmek için tıkla... Verdim siparişi bakalım
soulsteal59 Hectopat Ekipman Ustası Katılım 24 Haziran 2024 Mesajlar 7.580 Makaleler 1 Çözümler 17 9 Temmuz 2025 #12 melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genellikle çok küçük oluyor ya Verdim siparişi bakalım Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam genellikle sipariş eden birisi değilim ben. Öneri olsun diye yazmıştım.
melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genellikle çok küçük oluyor ya Verdim siparişi bakalım Genişletmek için tıkla... O konuda bilgim yok hocam genellikle sipariş eden birisi değilim ben. Öneri olsun diye yazmıştım.
melihleafer Picopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 433 9 Temmuz 2025 #13 melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genellikle çok küçük oluyor ya Verdim siparişi bakalım Genişletmek için tıkla... Ya ben böyle şansın var ya... Siparişi verdim baktım yazıyp 590 indirim sadece kart iletmiş şimdi ugraşıcağız melihleafer dedi: Ya ben böyle şansın var ya... Siparişi verdim baktım yazıyp 590 indirim sadece kart iletmiş şimdi ugraşıcağız Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar başka Önerileriniz varmı nakit 300 tl için
melihleafer dedi: Siparişlerde verilen orta boy pizzalar kadar kötü pizza yok bence Genellikle çok küçük oluyor ya Verdim siparişi bakalım Genişletmek için tıkla... Ya ben böyle şansın var ya... Siparişi verdim baktım yazıyp 590 indirim sadece kart iletmiş şimdi ugraşıcağız melihleafer dedi: Ya ben böyle şansın var ya... Siparişi verdim baktım yazıyp 590 indirim sadece kart iletmiş şimdi ugraşıcağız Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar başka Önerileriniz varmı nakit 300 tl için
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.249 Çözümler 40 Yer New York 10 Temmuz 2025 #14 Zurna dürüm.
TwistyJead Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 912 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #15 70 cm zurna dürüm.