100-200 TL arası klavye arıyorum mekanik/yarı mekanik/mekanik hisli olması fark etmiyor. RGB ve sessiz olması önceliğimdir. Bu fiyat aralığında klavye önerilerinizi bekliyorum.
Gece yazı yazarken tuşları görmek istiyorum. O yüzden istiyorum.RGB bulmak zor olmaz mı?
Bütçeyi biraz aşarsa : Logitech G213 Prodigy 920-008094 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu AkakçeGece yazı yazarken tuşları görmek istiyorum. O yüzden istiyorum.
Bu bütçeyi aşıyor hocam teşekkür ederim yinede.
100-200 TL arası klavye arıyorum mekanik/yarı mekanik/mekanik hisli olması fark etmiyor. RGB ve sessiz olması önceliğimdir. Bu fiyat aralığında klavye önerilerinizi bekliyorum.
Bütçenizin arasında:
Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bütçenize 60 lira daha ekleyip ✔ORJİNAL MOTOSPEED CK95 FULL MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri bunu alabilirsiniz. Daha öncesinde Motospeed CK 107 kullandım. Gayet memnun kaldım. Işıklandırmaları, sesi, kullanışlılığı gayet iyiydi. Fakat bazı tuşlarda çift tıklama sorunu vardı. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama tuşları yıkarken tam kurumadan taktığım için bu sorun ortaya çıkmış olabilir. Yine de aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Onun dışında hiçbir sorunuyla karşılaşmadım.
Hocam önerdiğiniz klavyeleri gördüm fakat pek fazla hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yinede.200 TL bandını aşmadan:
Bloody B318 Q Oyuncu Klavyesi, USB 2.0, Multimedya-8XISW, 0.2 msn Tepki Süresi, LED Aydınlatma, Mekanik Tuşlu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B318 Q Oyuncu Klavyesi, USB 2.0, Multimedya-8XISW, 0.2 msn Tepki Süresi, LED Aydınlatma, Mekanik Tuşlu, Siyah/Kırmızı : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Bloody B328 Q Mekanik Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Bloody B328 Q Mekanik Klavye, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
![]()
Redragon Asura 70247 Usb Kablolu 7 Renk Aydınlatmalı Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Redragon Asura 70247 Usb Kablolu 7 Renk Aydınlatmalı Gaming Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Ancak biraz üstüne çıkarsanız:
![]()
Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye Fiyatları ve Özellikleri
Philips SPK8404 Usb Kablolu Blue Switch Gökkuşağı Aydınlatmalı Mekanik Gaming Q Klavye en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
B120.Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Bloody B120 Turbo Led Aydınlatmalı Siyah Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! MOTOSPEED K70 RENKLİ LED AYDINLATMALI GAMING KLAVYE TÜRKİYE STOK incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye | ITOPYA
GameBooster G4 Pulsefire Rainbow Türkçe RGB Mekanik Hisli Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GB-G4 ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam bu 3 klavye arasından hangisini önerirsiniz?
Hocam önerdiğiniz klavyeleri gördüm fakat pek fazla hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yinede.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.