200 TL klavye önerisi

100-200 TL arası klavye arıyorum mekanik/yarı mekanik/mekanik hisli olması fark etmiyor. RGB ve sessiz olması önceliğimdir. Bu fiyat aralığında klavye önerilerinizi bekliyorum.

Bütçenizin arasında:

Bütçenize 60 lira daha ekleyip ✔️ORJİNAL MOTOSPEED CK95 FULL MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri bunu alabilirsiniz. Daha öncesinde Motospeed CK 107 kullandım. Gayet memnun kaldım. Işıklandırmaları, sesi, kullanışlılığı gayet iyiydi. Fakat bazı tuşlarda çift tıklama sorunu vardı. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama tuşları yıkarken tam kurumadan taktığım için bu sorun ortaya çıkmış olabilir. Yine de aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Onun dışında hiçbir sorunuyla karşılaşmadım.

200 TL bandını aşmadan:

Ancak biraz üstüne çıkarsanız:

Bütçenizin arasında:

Bütçenize 60 lira daha ekleyip ✔ORJİNAL MOTOSPEED CK95 FULL MEKANİK KLAVYE Fiyatları ve Özellikleri bunu alabilirsiniz. Daha öncesinde Motospeed CK 107 kullandım. Gayet memnun kaldım. Işıklandırmaları, sesi, kullanışlılığı gayet iyiydi. Fakat bazı tuşlarda çift tıklama sorunu vardı. Sebebini tam olarak bilmiyorum ama tuşları yıkarken tam kurumadan taktığım için bu sorun ortaya çıkmış olabilir. Yine de aklınızda bulunsun diye söylüyorum. Onun dışında hiçbir sorunuyla karşılaşmadım.

Hocam bu 3 klavye arasından hangisini önerirsiniz?
200 TL bandını aşmadan:

Ancak biraz üstüne çıkarsanız:
Hocam önerdiğiniz klavyeleri gördüm fakat pek fazla hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yinede.

Hocam bu 3 klavye arasından hangisini önerirsiniz?

Hocam önerdiğiniz klavyeleri gördüm fakat pek fazla hoşuma gitmedi. Teşekkür ederim yinede.
B120.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı