200 TL klavye önerisi

HeIchDei

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Elimde 2-3 yıldır kullandığım Logitech G103 klavyem var. Tuşları fazla sert geldiğinden sürekli yazmakta zorluk yaşıyorum alıştım ancak başka bir klavye kullandığım an bu yine rahatsız ediyor, bu yüzden artık yeni bir klavyeye geçmem gerektiğini düşündüm. Işıklı klavye merakım yok hatta F/P açısından olmaması daha iyi olur. Türkçe Q olması, numpad bulundurması çok önemli. Bilek desteği de olursa iyi olur. Bu fiyata bunların üstüne atanabilir tuş istemek fazla olur sanırım ama alışkanlıklarımı da bir kenara bırakmak istemiyorum pek. Teşekkür ederim.

Sizin ilacınız;
Teşekkür ederim çok hoşuma gitti. Farem de Razer zaten Logitech'in yazılımından kurtulmuş oluyorum. Ancak enter tuşunun küçük olması biraz korkutmadı değil. Tuşa tam ortasından bastığımdan dolayı sürekli üstündeki tuşla beraber basıp hatalı yazıma yol açacak gibime geliyor.

Türkçe modelinde büyük enter tuşu gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğraflara İngilizce modelini koyduklarından şüphelenmem gerekirdi zaten. Tamamdır çok teşekkür ederim en yakın zamanda alacağım. Açıkçası bu kadar çabuk kesinleştireceğimi düşünmemiştim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı