Maksimum 200TL (30-40TL oynayabilir)
RGB olmasına gerek yok ışıklı olsun yeter.
Bilek desteği olması lazım.
Numpad olmasa iyi olur.
Bir de bu üründe 50 TL ekstra indirim var. Kaçırmayın. @heltehzhttps://www.hepsiburada.com/gamenot...aming-klavye-p-HBV000017AJIX?magaza=PARELSOFT Hocam tam istediğiniz özellikleri karşılıyor. Bir bakın derim.
https://www.hepsiburada.com/gamenot...aming-klavye-p-HBV000017AJIX?magaza=PARELSOFT hocam tam istediğiniz özellikleri karşılıyor. Bir bakın derim.
O siparişler iptal oldu diye biliyorum.Birkaç gün beklerseniz burada birçok arkadaş mekanik klavye satacak 100-200 TL arasında. Onlardan bir adet mekanik klavye sahibi olabilirsiniz. Fakat bilek desteği yok.
Hayır benimki kargoda.O siparişler iptal oldu diye biliyorum.
Ürün bana ulaştı.![]()
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O siparişler iptal oldu diye biliyorum.
Tuşları çok sert yazmışlar kodlamaya başlayacağım için bana uymuyor![]()
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye
Redragon K509 Dyaus Rainbow RGB Gaming Klavye fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
O siparişler iptal oldu diye biliyorum.
Sanırım bunu alıcamBu fiyata aklıma sadece bu geliyor.![]()
MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Vigor GK20 Kablolu Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 979,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
İstek yolladımBu ürün elime bugün ulaştı. Kontrol amaçlı kutusunu açtım, onun dışında kullanım olmadı. Kriterleriniz değişirse bu ürünü size satabilirim: MF Product Strike 0120 Siyah Blue Switch Kablolu Rgb Gaming Mekanik Klavye Fiyatları
Discord: nychta#7133
Ürün bana ulaştı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.