sivrigum Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 229 30 Haziran 2018 #1 Merhabalar. 200 TL bütçem var. Sadece klavye almak istiyorum. Aklımda James Donkey 610 modeli var. Acaba almalı mıyım? Yoksa daha iyi önerileriniz var mı? Varsa nelerdir? İlginiz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2018
Merhabalar. 200 TL bütçem var. Sadece klavye almak istiyorum. Aklımda James Donkey 610 modeli var. Acaba almalı mıyım? Yoksa daha iyi önerileriniz var mı? Varsa nelerdir? İlginiz için teşekkürler.
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 30 Haziran 2018 #2 Donkey önermiyoruz. Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri
sivrigum Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 229 1 Temmuz 2018 #3 Jira dedi: Donkey önermiyoruz. Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri Genişletmek için tıkla... Bu klavye mekanik hisli klavye mi oluyor? Bir de bu klavyeyi önerme nedeniniz nedir? Neden başka klavye değil de bu?
Jira dedi: Donkey önermiyoruz. Corsair K55 Türkçe RGB Gaming Klavye Fiyatı - Taksit Seçenekleri Genişletmek için tıkla... Bu klavye mekanik hisli klavye mi oluyor? Bir de bu klavyeyi önerme nedeniniz nedir? Neden başka klavye değil de bu?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Temmuz 2018 #4 Mekanik hisli olarak geçiyor. Bu bütçede alabileceğiniz en kaliteli klavye olduğu için öneriyorum.
sivrigum Kilopat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 229 1 Temmuz 2018 #5 Jira dedi: Mekanik hisli olarak geçiyor. Bu bütçede alabileceğiniz en kaliteli klavye olduğu için öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Son olarak henüz mouse almadım. Mouse ve klavyeye toplamda 250 TL verebilirim. Önerebileceğiniz bir set veya ayrı ayrı ekipmanlar var mı?
Jira dedi: Mekanik hisli olarak geçiyor. Bu bütçede alabileceğiniz en kaliteli klavye olduğu için öneriyorum. Genişletmek için tıkla... Son olarak henüz mouse almadım. Mouse ve klavyeye toplamda 250 TL verebilirim. Önerebileceğiniz bir set veya ayrı ayrı ekipmanlar var mı?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 1 Temmuz 2018 #6 Taha Şentürk dedi: Son olarak henüz mouse almadım. Mouse ve klavyeye toplamda 250 TL verebilirim. Önerebileceğiniz bir set veya ayrı ayrı ekipmanlar var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata önerdiğim klavyeyi ve iyi bir mouse alamazsın. Ya bütçeni arttırıp böyle bir ürün alacaksın: Cooler Master Masterkeys Lite L Combo Rgb Led Türkçe Klavye Mouse - n11.com Ya da o klavyeden vazgeçip bunları alacaksın: Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı
Taha Şentürk dedi: Son olarak henüz mouse almadım. Mouse ve klavyeye toplamda 250 TL verebilirim. Önerebileceğiniz bir set veya ayrı ayrı ekipmanlar var mı? Genişletmek için tıkla... O fiyata önerdiğim klavyeyi ve iyi bir mouse alamazsın. Ya bütçeni arttırıp böyle bir ürün alacaksın: Cooler Master Masterkeys Lite L Combo Rgb Led Türkçe Klavye Mouse - n11.com Ya da o klavyeden vazgeçip bunları alacaksın: Logitech G102 Prodigy Oyuncu Mouse 910-004939 Fiyatı Logitech G103 Oyuncu Klavye (920-005205) Fiyatı